Ostani doma
TV novosti
Na kanalu RTL Adria gledajte vrhunsku kriminalističku seriju 'Besa'

PON - PET u 22:50

Na kanalu RTL Adria gledajte vrhunsku kriminalističku seriju 'Besa'

Ne propustite prvu epizodu prve sezone serije 'Besa' večeras od 22:50 na kanalu RTL Adria, a drugu sezonu ekskluzivno gledajte na PLAY Premiumu.

'Besa' je nova kriminalistička serija koja kroz 12 epizoda donosi napetu priču o čvrstom obećanju koje se mora održati i po cijenu života. Život jedne obitelji dramatično će se promijeniti kada labirint nepredvidivih okolnosti spoji običnog čovjeka Uroša (Radivoj Bukvić) i regionalnog šefa mafije Dardana (Arben Bajraktaraj).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BESA official (@besa_tv_series)

Serija je nastala u izvršnoj produkciji RTL-a i međunarodnoj koprodukciji Adrenalina i Red Planet Picturesa. U ovoj seriji koja je rađena po najvišim produkcijskim standardima, svoju ulogu dobilo je čak 200 glumaca s prostora bivše Jugoslavije, Albanije, Velike Britanije i Francuske, a jednu od važnijih uloga igra i hrvatska glumica Lana Barić. Snimanje serije trajalo je 120 dana na atraktivnim lokacijama diljem regije, između ostalog snimalo se i u Splitu te Rovinju. Serija je okupila međunarodnu i regionalnu ekipu autora i glumaca, predvođenu poznatim britanskim scenaristom Tonyjem Jordanom, proslavljenog s TV serijama "Hustle" i "Life on Mars". Jordan je, zajedno sa scenaristom Mladenom Matičevićem i timom pisaca iz naše regije, a po originalnoj ideji Srđana Šapera, tako kreirao prvu regionalnu seriju koja zadovoljava sve standarde poznatih britanskih dramskih serija, što je ujedno i specifičnost "Bese". Redateljsku palicu preuzeo je Dušan Lazarević, koji potpisuje režiju TV serija uspješno prikazivanih na BBC-u i Netflixu, a lokalnoj publici poznat i po režiji prve sezone serije "Žene s Dedinja". Glavne uloge podijelili su Radivoje Raša Bukvić, glumac sa zavidnom međunarodnom karijerom, poznat po ulogama u filmovima "Umri muški 3" i "96 sati'", a koji u ovoj seriji igra Uroša - jednu od glavnih uloga i Arben Bajraktaraj, također poznat po ulozi u filmu "96 sati" te serijalu "Harry Potter", a kojeg će gledatelji 'Bese' pratiti u ulozi Dardana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne propustite gledati prvu epizodu serije 'Besa' večeras od 22.50 na kanalu RTL Adria. 

Ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte novu sezonu regionalnog hita 'Besa'

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!