Ostani doma
TV novosti
Pobjede hrvatske rukometne reprezentacije uz gotovo 800 tisuća navijača pred malim ekranima!
HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages

vjerna publika

Pobjede hrvatske rukometne reprezentacije uz gotovo 800 tisuća navijača pred malim ekranima!

Svjetsko prvenstvo u rukometu, koje se odvija u Egiptu pod strogim epidemiološkim mjerama, a na kojem sudjeluje i Hrvatska, trenutno je najvažnije sportsko događanje.

Nakon tri utakmice izabranici Line Červara izborili su prolazak dalje kao prvi u skupini, a njihovu igru u sve tri utakmice pratio je i velik broj navijača uz program RTL-a.

Tako je prvu utakmicu protiv Japana (15. siječnja), koja je završila remijem, u ukupnoj populaciji gledalo 710 tisuća ljudi, dok je sraz protiv Angole (17. siječnja) i prvu pobjedu Kauboja gledalo 753 tisuće ljudi. Posljednju utakmicu u skupini, koju su hrvatski reprezentativci igrali 19. siječnja protiv Katara i u kojoj su slavili pobjedu pratilo je 773 tisuće gledatelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve tri utakmice hrvatske reprezentacije ujedno su bile i najgledaniji sadržaj tih dana na svim televizijama.

Hrvatska svoj pohod prema medalji nastavlja, a sljedeći protivnik je Bahrein. Utakmicu gledatelji RTL-a mogu pratiti u četvrtak od 18 sati, a prije toga je na programu uvodna emisija „Vrijeme je za rukomet“ uz Marka Vargeka i njegove goste Petra Metličića, Dragu Vukovića i Gorana Šprema. Osim igre Hrvatske, zaljubljenici u rukomet mogu i ostale utakmice prvenstva pratiti na glavnom kanalu, na RTL2 te online platformi RTLplay.

Izvor: AGB Nielsen

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!