Ostani doma
TV novosti
Vatroslav dobio sina na rođendan pa se šali: 'Sve je super, ali sada će samo on slaviti, ja sam nebitan'
Instagram/Valentina Tijan

Stigao je vito

Vatroslav dobio sina na rođendan pa se šali: 'Sve je super, ali sada će samo on slaviti, ja sam nebitan'

Valentina je u utorak, na Vatroslavov rođendan, rodila sina Vitu u pulskoj bolnici

Valentina i Vatroslav Tijan, par koji se upoznao u emisiji 'Ljubav je na selu', postali su roditelji sinčića Vite koji je na svijet došao u utorak uvečer. Maleni je rođen taman na tatin rođendan, a ponosni otac za RTL.hr ispričao je kako je sve prošlo i kako se osjeća. 

"Veseo sam, zadovoljan, sve super", kaže Vatroslav te u šali dodaje: "Uništio mi je rođendan, sad ja ne mogu slaviti, samo će on, ja ću biti nebitan."

Zbog korone nije bio na porođaju 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Valentina i mali su OK. Porođaj je bio kraći nego prošli put, dva sata, prošli put je bilo tri", priča uzbuđeni Vatroslav te otkriva: "Bila je naručena na inducirani porođaj zbog povišenog šećera. Odvezao sam je u šest ujutro u bolnicu i rodila je iza šest navečer."

Valentina i Vito njemu i Viktoriji pridružit će se najvjerojatnije u petak, kada će Vatroslav prvi put uživo vidjeti sina. Naime, zbog koronavirusa nije mogao biti uz Valentinu tijekom porođaja.

"Prvi put sam bio na porođaju. Bio bih i ovaj put, ali ne smije se. Ne mogu ih ni posjetiti, vidjet ću ih uživo kada budu izlazili iz bolnice", priča farmer koji je osvojio svoju Valentinu u devetoj sezoni 'Ljubav je na selu'. 

Kad mame nema, tata je glavni

Obitelj Tijan nedavno se preselila u Pulu, a tata je "glavni" dok su Valentina i Vito u bolnici. 

"Tata je glavni čuvar! Sami smo u Puli, nemamo ni djedove ni bake, doći će nam samo patronažna sestra kada beba dođe kući. Ali snalazimo se", kaže Vatroslav te otkriva kako Viki, koja će sljedećeg mjeseca napuniti dvije godine, nije svjesna što se događa. 

Vezana vijest

Obitelj Tijan
Čestitamo Valentina iz 'Ljubav je na selu' rodila sina: Maleni Vito došao je na svijet na rođendan svog tate

"Fali joj mama, ali vide se stalno preko videopoziva. Sve joj je to čudno, ne razumije još što se događa. Shvatit će tek kad vidi bracu uživo", kaže Vatroslav. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!