Ostani doma
TV novosti
Simpsoni opet gotovo nepogrešivi: Pogodili kako će Kamala Harris biti odjevena na inauguraciji
Twitter screenshot

zar ste sumnjali?

Simpsoni opet gotovo nepogrešivi: Pogodili kako će Kamala Harris biti odjevena na inauguraciji

Samo su malo pogriješili u boji haljine, sve ostalo je doslovno isto. A uz to su pogodili i tko će biti voditelj inauguracije.

Kamala Harris u srijedu se upisala u povijest postavši prva žena, kao i prva žena afroameričkog i južnoazijskog podrijetla koja je postala potpredsjednica Sjedinjenih Država. Za tu povijesnu ceremoniju polaganja prisege, potpredsjednica Harris odjenula je ljubičastu haljinu i kaput mladog dizajnera Christophera Johna Rogersa i cijeli outfit podigla bisernom ogrlicom portorikanskog dizajnera nakita Wilfreda Rosada.

Obožavatelji Simpsona odmah su krenuli s usporedbom da je gotovo identično bila odjevena i Lisa u epizodi 'Bart to the Future' iz 2000. godine, u kojoj ona preuzima dužnost od Donalda Trumpa i postaje predsjednica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz to obožavatelji Simpsonsa također su primijetili da su tvorci u filmu Simpsoni iz 2007. predvidjeli i kako će Tom Hanks voditi dio nakon inauguracije.

Nakon što smo prošle godine pobrojali dvadesetak predviđanja kreatora Simpsona, toj brojci su se pridružili i točno predviđanje u kojim će državama Trump izgubiti na izborima, nevjerojatni napad na američki Capitol Hill, a sad i izgled prve žene na čelu SAD-a.

Nevjerojatne zgode i predviđanja Simpsona ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u 20:50 na Kockici.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!