Ostani doma
TV novosti
Znate li da je Penny iz 'Teorije velikog praska' hodala s prezgodnim Supermanom?
www.profimedia.hr

ALI NIJE IŠLO

Znate li da je Penny iz 'Teorije velikog praska' hodala s prezgodnim Supermanom?

Prvi put su ih povezali prvog srpnja 2013., fotkali su ih kako šetaju Los Angelesom držeći se za ruke, a onda su već 11. srpnja došli tračevi da su prekinuli.

Glumica Kaley Cuoco najpoznatija je po ulozi Penny iz "Teorije velikog praska". Ova plava ljepotica već godinama mami uzdahe ispred malih ekrana, a upravo su nju muškarci diljem svijeta odabrali kao idealnu ženu po svim kriteijima te je opisali kao savršenu djevojku iz susjedstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

>>Upravo su nju muškarci odabrali kao idealnu ženu, a ona sa suprugom njeguje nekonvencionalan brak

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glumica je u braku s jahačem Karlom Cookom od lipnja 2018., a otvoreno je govorila o njihovom nekonvencionalnom odnosu. "Imamo poprilično nekonvencionalan brak, često smo na različitim lokacijama. Nismo zajedno svaki dan, i osobno, mislim da je to važno. Odlično funkcioniramo tako", rekla je jednom Cuoco. "Gradimo svoju kuću iz snova i jednom ćemo biti pod istim krovom, zauvijek", otkrila je dodavši da, očito, ne žive zajedno.

A ono što mnogi vjerojatno ne znaju je činjenica da je ova glumica bila u vezi s prezgodnim Henryjem Cavillom, ako to uopće možmo nazvati vezom. 

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Naime, glumica je sada gostovala u emisiji Andyja Cohena koji ju je upitao "je li Čovjek od čelika zaista čeličan?", prisjetivši glumicu na odnos s glumcem iz 2013. koji je trajao nekoliko tjedana. 

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Prvi put su ih povezali prvog srpnja 2013., fotkali su ih kako šetaju Los Angelesom držeći se za ruke, a onda su već 11. srpnja došli tračevi da su prekinuli. "Dok se nisam krenula viđati s njim, mogla sam živjeti normalnim životom. Od tada, paparazzi su me slijedili svuda", rekla je.

Gledajte Penny u "Teoriji velikog praska" od ponedjeljka do petka u 21:30 na RTL 2.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!