Ostani doma
TV novosti
Maleni Vito stigao je iz bolnice: Jeste li znali da je on 18. beba rođena zahvaljujući 'Ljubav je na selu'?
Instagram/Valentina Kordić Tijan

Sretni parovi

Maleni Vito stigao je iz bolnice: Jeste li znali da je on 18. beba rođena zahvaljujući 'Ljubav je na selu'?

'Ljubav je na selu' spojila je brojne parove koji su u sretnim brakovima ili vezama, a mnogi su postali i roditelji

'Ljubav je na selu' kroz 12 je sezona spojila brojna usamljena srca, a zasad broji čak 15 brakova i 18-ero djece. 

Posljednji je na svijet došao mali Vito Tijan, kojeg je prošli tjedan na svijet donijela mama Valentina Kordić Tijan. U petak su se mama i sin, koji je rođen na rođendan svog oca, pridružili ostatku obitelji: tati Vatroslavu i sestrici Viktoriji, koja će sljedećeg mjeseca napuniti dvije godine. Valentina i Vatroslav upoznali su se u devetoj sezoni, zaručili se i vjenčali na plaži. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A evo koga je još spojila Amorova vila...

Već u prvoj sezoni 'Ljubav je na selu' Mato i Nikolina Smolčić vjenčali su se nakon emisije i sedam mjeseci kasnije dobili kćer Ljubicu. Nakon njih, Farmer Tomislav Copić vjenčao se 2010. s Karolinom koju je upoznao u emisiji, a par ima jedno dijete.

I Nikolina i Stjepan Pavlić vjenčali su se 2012. te postali roditelji sinčića Nike 2014. Iduće godine, dobili su Stjepana, a 2017. kćer Maju.

Ličani Dragana i Nemanja Blanuša također su se vjenčali, a 2016. postali su roditelji male Sare, te 2018. Lare.

Slavonci Sara i Mihael Sklizović dobili su 2016. sina Bornu, a Mihael je Saru romantično zaprosio usred emisije, na litici, uz more.

Ante i Karolina Dogan vjenčali su se 2016. godine, a Anti se Karolina javila nakon što ga je vidjela u 'Ljubav je na selu'. Nemaju još djece.

'Zločesti dečko' šeste sezone, Goran Špehar iz Duge Rese, koji je tijekom emitiranja emisije dobio nadimak Seoski Casanova, učinio je sve da svoj nadimak i opravda, ljubio je sve svoje djevojke imanju, a jedna od njih ga je na kraju sezone i zaprosila. Iako zaruke nisu bile dugog vijeka, Goran je danas obiteljski čovjek. Naime, Anamarija je Gorana vidjela na TV-u te mu se odlučila javiti. Danas su roditelji dvoje djece, Filipa i Roka.

Jedna od najpopularnijih kandidatkinja 'Ljubav je na selu', Nevenka Bekavac nekoliko je puta u emisiji tražila ljubav, a ona joj je pokucala na vrata nakon emisije. Ona i Zvone Petričević vjenčali su se 10.4. 2017., a sina Stjepana dobili su nekoliko mjeseci poslije.

Alojz Kanceljak nije imao sreće u emisiji, no nakon emitiranja javila mu se Monika s kojom se oženio. Roditelji su postali 2017. kada im je na svijet došla Lucija, a 2019. dobili su kćer Anu.

Farmer Zvonko Koprivnjak svoju je Nikolinu zaprosio u emisiji 'Iza kulisa: Ljubav je na selu', a roditelji su postali 2018. kada su dobili kćerkicu Vandu.

Matija Ričko, kojeg su gledatelji vidjeli i u 'Shopping kraljici' kao 'shopping kralja', uplovio je u bračnu luku kada ga je nakon emisije nazvala Barbara. Danas su roditelji sina Davida.

Istrijan Željko Bilić također je pronašao srodnu dušu. Nakon što ga je vidjela na TV-u, javila mu se Felina. U prosincu 2019. dobili su kćer Emili.

Internacionalna, 11. sezona emisije 'Ljubav je na selu' zaslužna je za brak kanadskog farmera Srećka Ponjavica i Viranke Antonije Beščec koji žive u Kanadi.

Posljednji u nizu sretno oženjenih je Dušan Golubovac iz 12. sezone koji je upoznao svoju suprugu Ana-Mariju preko društvenih mreža, nakon što ga je vidjela u emisiji. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!