Ostani doma
TV novosti
Edo bodrio Maricu na njezinoj košarkaškoj utakmici pa objavio priču o njoj: 'Bila jednom jedna djevojčica...'

PREDIVNO

Edo bodrio Maricu na njezinoj košarkaškoj utakmici pa objavio priču o njoj: 'Bila jednom jedna djevojčica...'

Trener Edin Mehmedović Edo tijekom vikenda otišao je na prvu košarkašku utakmicu Marice Korolije koju je odigrala nakon izlaska iz 'Života na vagi' i povratka na sportski teren.

Nakon utakmice zajedno su pozirali na terenu, a Edo je fotke objavio na svom Instagramu. Objavio je i tekst o Marici, a mi ga prenosimo u cijelosti: 

"Jeste spremni za jednu bajku?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bila jednom jedna djevojčica, živjela je u jednom malom mjestu, u maloj kućici sa svoja tri psa. Njeno veliko srce bilo je slomljeno od silne nepravde koju nam život ponekad nezasluženo nanese, ali bila je borac i veliki sanjar... ponekad bi znala u svojim snovima vidjeti nevjeroajatne događaje, ljude i mjesta. Bilo je tu zaista svega, od nekih ljudi u crvenim i plavim majicama, pa do križnog puta i ceste koja nigdje ne vodi...

Ali bila je to jedna posebna djevojčica, kojoj nitko nije mogao skinuti osmjeh s lica i vjeru u sebe i bolje sutra!

Pitate se što se dogodilo sa njom? Eno neki dan sam ju vidio, igrala je za svoj košarkaški tim i sudjelovala u pobjedi! Prestala je sanjati i počela živjeti svoj san! Dame i gospodo... Marica Korolija", napisao je. 

U mnoštvu komentara našao se i onaj Marijane Batinić: "Joooj", napisala je uz emoji poljupca.

Fotke je na svom Instagramu objavila i Marica.

"Hvala ti za sve! Nisam nikad bila od priče, ali jučerašnji dan mora ostati zabilježen", napisala je pored objave fotografija u dresuz Ženskog košarkaškog kluba 'Podravac' Virje.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!