Ostani doma
TV novosti
Od večeras na kanalu RTL Crime: Vrhunska kriminalistička serija 'Chicago P.D.'

PON - PET 21:40

Od večeras na kanalu RTL Crime: Vrhunska kriminalistička serija 'Chicago P.D.'

Prvu epizodu odlične serije 'Chicago P.D.' ne propustite gledati večeras u 21:40 na kanalu RTL Crime

Dobitnik nagradne Emmy, producent Dick Wolf, i tim koji stoji iza serije 'Chicago u plamenu' donose novu seriju 'Chicago P.D.', policijsku seriju o ljudima koji stavljaju sve na kocku da bi služili zakonu.

21. odjel čikaške policije sastoji se od dva različita odjela: policajaca u uniformama koji patroliraju ulicama boreći se protiv zločina i jedinice obavještajaca koja se bori s najtežim zločinima u gradu, poput organiziranog kriminala, preprodaje droge i ubojstava osoba na visokim položajima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na čelu obavještajaca policijski je narednik Hank Voight (Jason Beghe), čovjek koji se ne libi zaobići zakon u potrazi za pravdom. Pritisak njegova vodstva izdržavaju samo najčvršći i najžilaviji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chicago P.D. (@nbcchicagopd)

Unatoč problematičnoj prošlosti koja ga veže uz šefa, detektiv Antonio Dawson (Jon Seda) pretendira postati glavni u jedinici. On ne planira odustati iako to znači svakodnevno se suprotstavljati Voightu. Za policajce na ulicama, kojima je ambicija napredovanje u elitnu jedinicu, preživjeti dan svakodnevni je izazov. Antonio Dawson stariji je brat Gabriele 'Gabby' Dawson iz hit serije 'Chicago u plamenu'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chicago P.D. (@nbcchicagopd)

Erin Lindsay (Sophia Bush), koju je Voight upoznao kada je bila 14-godišnjakinja delikventica, odgojio kao svoju kćer. Danas je Erin detektivka u njegovom odjelu, i bliža mu je od svih ostalih pripadnika jedinice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chicago P.D. (@nbcchicagopd)

Kriminalističku seriju 'Chicago P.D.' gledajte od ponedjeljka do petka u 21:40 na kanalu RTL Crime.

  • Chicago P.D.

    kriminalistička dramska serija - SAD - 2014.

    Ponedjeljak - petak u 21.40 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!