Ostani doma
TV novosti
Ekskluzivno: Marijana iz 'Big Brothera' rodila je sina, otkrila nam je i kako se maleni zove!

ČESTITAMO

Ekskluzivno: Marijana iz 'Big Brothera' rodila je sina, otkrila nam je i kako se maleni zove!

Iako je posljednjih godina izbjegavala medije, pobjednica prvog regionalnog 'Big Brothera' 36-godišnja Marijana Kovačević ipak nije mogla sakriti rođenje drugog djeteta.

Vezana vijest

Marijana Čvrljak
ČESTITAMO Udala se Marijana iz 'Big Brothera': U četvrti brak uplovila sa Zagrepčaninom s kojim očekuje dijete!

Krajem prošle godine rodila je sina, kojeg je, kako nam je potvrdila, nazvala Aleksandar. "Samo želim ići dalje, ništa sad ono, uopće nisam razmišljala, nisam ni svjesna", komentirala je za RTL-ov Exkluziv

I tako je njezina kćer iz prvog braka s pomorcem Ivanom Čvrljkom dobila mlađeg brata od kojeg se ne odvaja. Marijana je s bivšim suprugom, ako je suditi prema društvenim mrežama, ostala u dobrim odnosima. Međusobno se prate i lajkaju objave, a nakon deset godina izgleda da joj je oprostio prevaru pred kamerama s pet godina mlađim Nikolom Nemeševićem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja sam svjesna da sam ja, mislim mi taj čin da je to napravilo veliku zbrku i povridilo dosta ljudi", dodala je.

Marijana Čvrljak

Činilo se kako je fatalna ljubav prebrodila osude i svađe te su se Nemeš i Marijana vjenčali 2016., no već sljedeće godine su se rastali. Nakon toga pisalo se o njezinim vezama pa čak i o braku kojeg je demantirala. Kako bi izbjegla daljnja razvlačenja povukla se iz medija. No mi je nismo zaboravili. Marijani čestitamo na sinu i nadamo se da je konačno pronašla svoju sreću. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!