Ostani doma
TV novosti
Ribafish nakon operacije otkrio za RTL.hr: 'Bol je užasna prva četiri dana, ipak te raspore kao u japanskim filmovima'

ŠALI SE I KAD GA BOLI

Ribafish nakon operacije otkrio za RTL.hr: 'Bol je užasna prva četiri dana, ipak te raspore kao u japanskim filmovima'

RTL-ov voditelj showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' tijekom vikenda je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz bolnice, za RTL.hr otkrio je detalje.

Domagoj Jakopović Ribafish, food blogger i voditelj showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' na društvenim mrežama tijekom vikenda je otkrio: "Gospođica 2021. nastavila je gdje je stala ona stara pa sam, eto, neko vrijeme proveo u bolnici. Puno hvala divnom timu doktora i nasmijanim sestrama koji su me istrpili i poslali doma na oporavak. Mogli su mi doduše i plavu braunilu dati, al kaj sad... Kako je riječ o preponskoj kili, jedna kila više manje, tako se nećemo vidjati nekih mjesec dana, a nakon toga ćemo se po onoj staroj bruha i igara, savršeno pripremiti za novu etapu projekta #rokotok! Ljubi vas Riba, nije od brutalnog seksa nego od prejakih treninga, fala...", napisao je.

 

Kako se sad nalazi na kućnom oporavku, za RTL.hr otkrio je što se točno dogodilo. "Od svog tate sam naslijedio duhovitost, šarm, inteligenciju, a bogami i sklonost herniji. Tako da sam na jednom običnom treningu u teretani začuo krc i završio u bolnici na operaciji. Hvala divnom osoblju na svemu iako mi nisu skinuli višak sala dok sam bio na stolu, cimerima u sobi na zezanciji i Kasandri koja sad mora kuhati dijetalno i sama šetati Dživu", komentirao je Riba. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodao je da je u bolovima, ali da na svu sreću oporavak dobro prolazi. "Bol je užasna prva četiri dana, ipak te raspore kao u japanskim filmovima, ali sad ide na bolje. Za nekih mjesec dana, ako sve bude dobro, krećem sa zadnjim pripremama za RokOtok, ne očekujte brzinske rekorde i pazite na svoje zdravlje, ekologiju, ljude i naš jedini planet", zaključio je. 

A Ribafisha gledajte na RTL-u i večeras u omiljenom kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

  • Tri, dva, jedan - kuhaj!, nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 20.45 sati
    • Voditelj:
      Domagoj Jakopović Ribafish
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!