Ostani doma
TV novosti
Sjećate se nje? Gabrijela iz 'Gospodina Savršenog' pokazala piercing na jeziku!

opa

Sjećate se nje? Gabrijela iz 'Gospodina Savršenog' pokazala piercing na jeziku!

Pokazala svoju nepoznatu stranu...

Gabrijela Divković, kandidatkinja druge sezone 'Gospodina Savršenog' na svom Instagramu objavila je nekoliko zanimljivih selfieja, a na jednom od njih pokazala je i piercing na jeziku!

"Dođi i budi tu kada lavina krene", stavila je u status jednog od selfieja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, odrastajući uz roditelje učitelje, studentica Gabrijela (23) uživala je čitajući najljepša književna djela, što je utjecalo na njezin odabir zanimanja, kao i na maštanja o svom idealnom partneru. Iako je bila druge sezone 'Gospodina Savršenog', nije osvojila srce Mije Matića, ali to je ne sputava da i dalje u životu traži ljubav i 'gospodina savršenog'. 

Gabrijela inače dolazi iz Novske, studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku, a njezin idealni dečko treba biti visok i „velik“ kako bi je mogao zaštititi i, naravno, mora voljeti čitati. Slobodno vrijeme najradije provodi u šetnji sa svojim psom biglom po imenu Arija, a za sebe kaže da je iskrena, hrabra i komunikativna osoba te ponekad vrlo eksplozivna i izravna jer uvijek ide za onim što želi i kaže ono što joj je na umu. Muškarac je na prvu može osvojiti izgledom i karakterom, a ako je i inteligentan, reći će da je to pun pogodak.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!