Ostani doma
TV novosti
Prelijepa zvijezda serije 'Sanjalica' Demet Özdemir danas slavi 29. rođendan
Inst/demetozdemir

Čestitamo!

Prelijepa zvijezda serije 'Sanjalica' Demet Özdemir danas slavi 29. rođendan

Donosimo vam zanimljive činjenice iz života zvijezde turske serije 'Sanjalica' koja se prikazuje na kanalu RTL Passion i PLAY Premiumu

Demet Özdemir rođena je 26. veljače 1992. u Izmitu, gradu na sjeverozapadu Turske, udaljenom 100 kilometara istočno od Istanbula. Njezina baka je Bugarka koja je imigrirala u Tursku.

Kad je Demet imala sedam godina roditelji su joj se razveli, pa se s majkom, bratom i sestrom preselila u Istanbul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U jednom intervjuu je otkrila kako s ocem nije u kontaktu: "Godinama se nismo vidjeli, ali nedavno smo se napokon bili okupili. Nikada nisam mislila da nas mrzi ili da nas ne voli. Jednostavno je previše tvrdoglav.“

Na početku karijere bila je plesačica i nastupala u plesnoj skupini uz razne pjevače, pojavila se i u glazbenim spotovima. Uz treninge plesa, Demet je dvije godine studirala glumu, a onda je 2013. dobila ulogu u Foxovoj seriji 'Sana bir sır vereceğim'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cilekkokusu_xs

Uslijedilo je nekoliko sporednih i glavnih uloga u serijama, a dobila je i ulogu u filmu 'Miris jagoda' 2015. godine. Tada se na setu rodila ljubav između nje i kolege Yusufa Çima, ali nakon godinu dana su oboje pobrisali zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Čim je u Turskoj krenulo prikazivanje serije 'Sanjalica', po medijima se počelo pisati kako je kemija između glavnih glumaca više nego očita. Iako Demet novinarima nikad ne govori o svom privatnom životu, Can Yaman je u jednom trenutku otkrio kako su bili u vezi i da se ljubav rasplamsala tijekom snimanja, negdje oko 20. epizode, što je lijepu Demet toliko naljutilo, da mu je čak zaprijetila i tužbom. Turski mediji kasnije su pisali kako su Can i Demet prekinuli jer ju je prevario, no što se točno događalo između njih dvoje znaju samo oni.

Demet Özdemir gledajte u seriji 'Sanjalica' od ponedjeljka do petka u 21:45 na kanalu RTL Passion i na PLAY Premium platformi.

  • Sanjalica

    romantična dramska serija - Turska - 2018.

    Od petka, 1. siječnja u 21.45 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!