Ostani doma
TV novosti
Jedan od omiljenih srpskih glumaca otkrio kako je dobio rusko državljanstvo: 'Više od sedam godina aktivno sudjelujem u kulturnom životu Rusije'
Instagram

'JUŽNI VETAR'

Jedan od omiljenih srpskih glumaca otkrio kako je dobio rusko državljanstvo: 'Više od sedam godina aktivno sudjelujem u kulturnom životu Rusije'

Miloš Biković, jedan od omiljenih glumaca u regiji dobio je državljanstvo koje je potpisao i sam Putin.


Zvijezda serije 'Južni vetar', koju možete gledati na PLAY Premiumu, a uskoro i na RTL Adriji, dobio je rusko državljanstvo.

Prema pisanju Blica, Miloševo državljanstvo potpisao je sam predsjednik Putin, a službena potvrda objavljena je na tamošnjem portalu za pravne informacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Više od sedam godina aktivno sudjelujem u kulturnom životu Rusije. Za mene je to blagoslov i istočnik sreće. Zahvalan sam! Od prvog dana osjećam se prihvaćenim u svim sferama društva, a sada je to i službeno potpisano od strane predsjednika. Za mene je to velika čast! Nastavit ću raditi na zbližavanju naših naroda kroz kulturu", napisao je Biković na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Biković je ranije u ruskom izdanju časopisa Esquire otkrio što je učinio s honorarima koje je dobio od snimanja serije.

""Stan u Beogradu. Prije toga sam joj iz Rusije donio krznenu kapu koja joj se jako dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni”, rekao je Miloš. 

Seriju 'Južni vetar' možete gledati na PLAY Premiumu!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!