Ostani doma
TV novosti
RTL Hrvatska osigurao prava na specijal 'CBS predstavlja Oprah s Meghan i Harryjem', koji će se emitirati u ponedjeljak, 8. ožujka
CBS presents Oprah with Meghan and Harry

RTL Hrvatska osigurao prava na specijal 'CBS predstavlja Oprah s Meghan i Harryjem', koji će se emitirati u ponedjeljak, 8. ožujka

RTL Hrvatska najavljuje specijal 'CBS PREDSTAVLJA OPRAH S MEGHAN I HARRYJEM', intiman intervju Opre Winfrey s princem Harryjem i Meghan, vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa, koji će se emitirati u ponedjeljak, 8. ožujka, u 19:30 sati na RTL-u.

Oprah će s Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, posve iskreno razgovarati o svemu; od njezina ulaska u kraljevsku obitelj, braka, majčinstva, dobrotvornog rada do toga kako podnosi život pod intenzivnim pritiskom javnosti. Kasnije će im se pridružiti princ Harry te će razgovarati o njihovu preseljenju u SAD i njihovim nadanjima i snovima o proširenju obitelji.

Specijal je radila producentska kuća Harpo Productions, izvršni su producenti Terry Wood i Tara Montgomery, suizvršni producent Brian Piotrowicz, a međunarodno ga je distribuirao ViacomCBS Global Distribution Group. U SAD-u će se specijal emitirati u nedjelju, 7. ožujka, u primetimeu - od 20 do 22 sata na kanalu CBS.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!