Ostani doma
TV novosti
Marica iz 'ŽNV-a' otkrila: Prije godinu dana bila sam na dnu, nisam vidjela izlaz i mislila sam da se sve ruši

ISKRENA ISPOVIJEST

Marica iz 'ŽNV-a' otkrila: Prije godinu dana bila sam na dnu, nisam vidjela izlaz i mislila sam da se sve ruši

Marica Korolija u 'Životu na vagi' pokazala svoju iskrenost, suočila se sa svojim problemima, a nakon 'Života na vagi' izašla je još jača!

Marica Korolija, finalistica pete sezone 'Života na vagi' na svom Instagramu objavila je tešku, ali iskrenu i inspirativnu priču. 

Od života prije 'Života na vagi' do svega onoga što je prošla nakon izlaska.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njezinu priču prenosimo u cijelosti:

"Prije otprilike godinu bila sam na dnu. Od četiri posla odjednom prestala dolaziti zarada od sva četiri (Covid) te sam išla ljudima kositi travu i cijepati drva kako bih mogla platiti račune. I tako sjedim vani i pričam susjedi (bakica) kako ne vidim izlaz i kako se sve ruši, a ona samo šuti i ništa ne govori. Tu istu noć dobila sam broj od njenog sina da ga nazovem jer mu je pričala o meni i prije. Tu istu noć on mi je rekao da sam odličan profil za instruktora (moje trenersko iskustvo) i da što ja mislim o tome. Naravno, objeručke sam prihvatila. Upisala sam prekvalifikaciju na Učilištu Laura, primljena na 'Život na vagi' te sam promijenila svoj život (...)

Iz svega ovoga sam naučila da ona izreka doista vrijedi : kada ti život da limune, napravi limunadu! I evo me danas. Sretna sam, ispunjena, živim život punim plućima i okružena ljudima kojima vjerujem i koje volim.

I da, Edin Mehmedović je velik čovjek, a detalje ću zadržati za sebe", napisala je Marica. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.