Ostani doma
TV novosti
Klara Perko iz 'Gospodina Savršenog': 'Većina smatra kako sam u 'onim godinama' kad bih trebala imati djecu, muža i kredit za kuću, ali...'

INTERVJU

Klara Perko iz 'Gospodina Savršenog': 'Većina smatra kako sam u 'onim godinama' kad bih trebala imati djecu, muža i kredit za kuću, ali...'

Omiljena natjecateljica iz prve sezone 'Gospodina Savršenog', Klara Perko, otkrila nam je čemu se najviše veseli u skorijoj budućnosti, da jedva čeka vidjeti novog najpoželjnijeg hrvatskog neženju, je li se zaljubila te zašto želi ići na operaciju nosa.

Što ima novo kod tebe?

Nažalost, nema puno novosti, osim što uskoro imam neku malu operaciju nosa prvenstveno zbog zdravstvenog stanja. Ova mi situacija s koronom jako, jako smeta, baš mi ide na živce!

Kako provodiš dane sada kad toliko toga nije dopušteno? Radiš li od kuće ili ideš na posao?

Na početku korone uživala sam u miru jer se, kao i ostali, nisam nadala da će baš sve toliko trajati... Puno spavam, 60 posto radim od kuće i dva do tri puta tjedno odem na posao. Mislim da sam manje produktivna kad radim od kuće. Beskrajno mi fale izlasci, restorani, putovanja i život bez korone!

Jako voliš putovanja, gdje prvo planiraš otići kada to bude moguće?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvo putovanje poslije korone bit će u Dubai. Već sam bila ondje 2018., prije prve sezone „Gospodina Savršenog“, i bilo mi je super. Ondje planiram slaviti rođendan, koji je 27. svibnja. Za ljeto se spremam u Hrvatsku na dulji odmor jer prošle godine nisam bila i nadam se da ću ići u Rogoznicu, Split, Šibenik, a možda i Zagreb.

Gledaš li trenutno više serije ili slobodno vrijeme provodiš u prirodi? Što te trenutno najviše opušta i zabavlja?

Trenutno ne pratim neke serije, više volim filmove. Naravno, gledam njemačkog „The Bachelora“ i sve što je trenutno trend. Najviše me opušta kad se nađem s dvije, tri prijateljice i uživamo u razgovoru uz čašu vina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klara Perko (@klara_perko_)

Veseliš li se novoj sezoni 'Gospodina Savršenog'?

Jako se veselim trećoj sezoni i jedva čekam da vidim našeg Gospodina Savršenog!

Kakav misliš da bi trebao biti novi najpoželjniji Hrvat?

Teško pitanje. Mislim da bi možda bilo zanimljivo da bude neki vlasnik hotela ili restorana, koji još nije imao vremena pronaći svoju pravu ljubav. Svakako ne smije biti prestar, a bilo bi kul da možda bude neki Hrvat koji živi u Švicarskoj ili Americi. Ali najvažnije je da bude netko tko stvarno želi pronaći ljubav.

Čuješ li se s djevojkama iz showa? S kim najviše?

Najviše se čujem s mojom prijateljicom Anezi, a ponekad i s Nandi Uzelac. Ali uvijek se radujem kad vidim nove fotografije cura iz showa. Pratim Ivu Runjanin na Instagramu i baš mi se sviđaju njezine objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klara Perko (@klara_perko_)

Sviđa li ti se tko? Jesi li zaljubljena?

Trenutno nisam ni u koga zaljubljena, osim u sebe malo, haha. Sigurno većina smatra kako sam u već u „onim godinama“ kad bih trebala imati dvoje male djece, muža i kredit za kuću, no ja svako ne biram „normalan“ i uobičajen put. To može svatko! Želim nešto posebno i da budem sretna dulje vrijeme, ne samo na trenutak ili dvije, tri godine. Ili da to napravim da budu sretni susjedi ili ljudi koji su mi nebitni a da ja ne budem istinski sretna. Moj je prioritet u životu biti iskreno sretna.

A ako misliš da bi se sjajno zabavila u showu 'Gospodin Savršeni' kao Klara, prijavi se u treću sezonu na www.rtl.hr/prijave!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!