Ostani doma
TV novosti
Emotivni oproštaj trenera Ede od Kinga: 'Žao mi je jer nismo stigli odraditi onaj krug oko Jaruna...'

IN MEMORIAM

Emotivni oproštaj trenera Ede od Kinga: 'Žao mi je jer nismo stigli odraditi onaj krug oko Jaruna...'

Edin Mehmedović, trener crvenog tima 'Života na vagi' oprostio se od Danijela Mihaljčića, zvanog King, kandidata koji je preminuo u subotu ujutro.

Vezana vijest

IN MEMORIAM Preminuo je Danijel Mihaljčić iz 'Života na vagi': Bio je veliki džentlmen, prijatelj i kandidat naše pete sezone

Danijel je preminuo u dobi od 48 godina od posljedica srčanog udara. Njegove kolege u žalosti su zbog njegova prerana odlaska. I sam trener Edo za RTL.hr izrazio je duboko žaljenje zbog odlaska ovog džentlmena, kolege i dragog prijatelja.

"Žao mi je... Žao mi je jer nismo stigli odraditi onaj krug oko Jaruna kojeg smo dogovarali ove zime. Kad smo se upoznali rekao si mi da ti je nadimak "King", bilo mi je to jako simpatično. U našem kratkom druženju doživio sam te kao jednog vrlo uglađenog, odmjerenog i pomalo tvrdoglavog gospodina kojem taj nadimak stoji samo u formi veličine srca, koje te je danas nažalost izdalo. Danijele, za mene si "Fakin", a ne "king"", rekao je Edo te dodao: Čežnja svakog zagrebačkog frajera je da ga nekad netko doživi kao fakina. Ja sam tebe tako doživio... Žao mi je samo što ti to nisam stigao reći... Obitelji i najbližima želim iskreno saučešće", rekao je trener Edo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!