Ostani doma
TV novosti
Nekoliko prijedloga za produženi vikend: Popularne online serije s prijevodom koje se ne propuštaju

PLAY Premium

Nekoliko prijedloga za produženi vikend: Popularne online serije s prijevodom koje se ne propuštaju

Humor, drama i povijest...

Od samog početaka prikazivanja u Hrvatskoj i susjednim zemljama, turske su serije stekle široki krug poklonika koji ne propuštaju ni jednu epizodu. To nije slučajno. Turske su produkcijske kuće uložile mnogo truda i novca u njihovo stvaranje, pronašli niz kvalitetnih i karizmatičnih glumaca, a radnje serija nabijene su iskonskim emocijama, velikim ljubavima, strašću, nedaćama i osobnim gubicima pa zbog toga privlače toliku pažnju i bude emotivne reakcije gledatelja. Suprotno uvriježenom mišljenju, turske serije ne rade se po principu sve na isti kalup, pa ovdje možemo pronaći drame koje govore o životnim tragedijama, humoristične serije te povijesne serije koje uzbudljiv način približavaju gledateljima živote i ljubavi u nekim prošlim vremenima. Izdvojili smo nekoliko online serija s prijevodom koje možete pogledati već danas.

U vrlo popularnoj turskoj seriji „Žena“ („Kadın“), u središtu je priče glavna junakinja Bahar, samohrana majka, koja je ostala bez ljubavi svojeg života. Još od djetinjstva, Bahar kao da je rođena pod nesretnom zvijezdom, majka ju je napustila kada je imala samo osam godina, a o njoj su se u djetinjstvu brinuli pokojni baka i djed. Spletom nesretnih tragičnih okolnosti, Bahar cijelu sebe posvećuje borbi za preživljavanje i snažnoj želji da svojoj djeci pruži svu ljubav i sretno djetinjstvo, ma koliko god joj to u danim okolnostima bilo teško. U seriji „Žena“ Bahar je postala svojevrsna ikona i utjelovljenje ženske snage koja se ne predaje usprkos svim preprekama koje joj je život donio. Njezina djeca izvor su njezine snage, a serija „Žena“ na inspirativan je i dirljiv način prenijela emocije o obiteljskoj ljubavi, gubitku i povezanosti s kojima se svi možemo poistovjetiti. U seriji „Žena“ glavnu ulogu Bahar tumači hvaljena glumica Özge Özpirinçci, u ulozi Baharinog supruga Sarpa gledamo Canera Cindoruka, a u ulozi Baharine majke, koja se nakon mnogo godina vraća u život svoje kćeri pojavljuje se Bennu Yıldırımlar. U tri sezone prikazivanja, nagrađivana serija „Žena“ ostvarila je odličnu gledanost ne samo u Turskoj i zemljama regije, nego je veliku popularnost stekla i u zemljama poput Španjolske i Argentine. Ovu hvaljenu seriju možete pogledati online s prijevodom već danas na PLAY Premiumu.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da Turci znaju napraviti izvrsnu humorističnu seriju pokazala nam je iznimno popularna „Sanjalica“ („Erkenci Kuş“). Lepršava, duhovita i uz neizbježnu dozu romantike, serija nas upoznaje s mladom djevojkom Sanem, koja radi u maloj trgovini svojeg oca i za to vrijeme sanjari o karijeri spisateljice. Želeći je navesti da se uozbilji i uđe u život odraslih, roditelji je stave pred izbor, pa Sanem mora odlučiti hoće li se udati za mladića kojeg su joj oni odabrali ili će pronaći pravi posao. Sanem se ipak odlučuje za potonje i počinje raditi u velikoj marketinškoj kompaniji. U uniformiranoj poslovnoj sredini, neiskvarena i razigrana Sanem, koju u seriji „Sanjalica“ tumači glumica Demet Özdemir, nakon slučajnog susreta i slučajnog poljupca zaljubljuje se u svojeg šefa Cana, fotografa i pustolova, kojeg glumi neodoljivi turski glumac Can Yaman. Međutim, Sanem isprva ne zna u koga se zapravo zaljubila. Treba istaknuti i to da su prava „Sanjalicu“ otkupile brojne televizijske kuće diljem svijeta pa se ova zabavna i šarmantna serija gleda i u Izraelu, Španjolskoj, Litvi, Ukrajini i mnogim drugima.

Nagrađivanu seriju možete pogledati već danas s prijevodom online na PLAY Premiumu.

Zbog raskošne scenografije i kostimografije te burnih i intrigantnih prikaza povijesnih zbivanja, vrlo su gledane i popularne turske povijesne serije. Nakon fantastičnog uspjeha hit-serije „Sulejman Veličanstveni“, ista ekipa snimila je još „Kosem“, također iznimno uspješnu povijesnu seriju, s time da je u ovom slučaju glavna junakinja žena. Serija „Kosem“ smještena je u povijesno razdoblje nakon smrti Sulejmana Veličanstvenog. U središtu zbivanja u „Kosem“ je mlada Grkinja Anastazija, koja biva zarobljena i poslana u harem vladara Osmanskog Carstva sultana Ahmeda I. Tijekom lutanja po palači Anastazija otkrije tajni vrt i susreće Ahmeda I. ne znajući da je u stvari riječ o njezinom vladaru i čovjeku koji ju je dao zarobiti. Između njih dvoje rađa se ljubav. Anastazija prelazi na islam i uzima novo ime, Kosem što u prijevodu znači vođa i s vremenom postaje sultanija i jedna od najmoćnijih žena u povijesti Osmanskog Carstva. U seriji „Kosem“ glavne uloge tumače Nurgül Yesilçay u ulozi Kosem, Ekin Koç kao sultan Ahmet i još mnogo drugih cijenjenih turskih glumaca. Serija „Kosem“ kroz obje je sezone privukla veliku pažnju gledatelja i prikazana je u više od četrdeset zemalja svijeta. Ovu fantastičnu seriju pogledajte online s prijevodom već danas na PLAY Premiumu.

Sve ove izvrsne online serije, kao mnoge druge filmske i TV naslove možete pratiti na PLAY Premiumu s prijevodom već danas!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!