Ostani doma
TV novosti
Osebujna zvijezda serije 'Bijeg u dvorac', Angel Adoree danas slavi 43. rođendan: Od malih nogu je znala čime će se u životu baviti

Čestitamo!

Osebujna zvijezda serije 'Bijeg u dvorac', Angel Adoree danas slavi 43. rođendan: Od malih nogu je znala čime će se u životu baviti

Angel Adoree, rođena je kao Angela Newman

Angel Adoree rođena je 7. travnja 1978. u mjestu Canvey Island na ušću Temze u Essexu u Engleskoj.  Njezini roditelji, Stephan i Jennifer Newman, tamo su vodili zlatarsku radnju, što je probudilo njezino zanimanje o modi i ukrašavanju. Kad je s tri godine na poklon dobila krznenu jaknu shvatila je kako joj se najviše sviđaju takvi stari vintage predmeti, a tome su joj pomogli i majka, baka i djed, koje je u jednom intervjuu opisala kao "nevjerojatno glamurozne".  Angel je pomogla bratu Paulu da prije par godina ponovno pokrene radnju.  

Dok su njezine vršnjakinje trošile vrijeme na to kako izgledaju, trinaestogodišnja Angel otkrila je shoping, i to ne bilo kakav, džeparac je trošila na vintage odjeću i razne ukrasne predmete. U dobi od svega 17 godina, Angel se preselila u London i na tržnici Old Spitalfields postavila je štand s vintage odjećom koju je nakupovala tih godina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vintage štand bio je njezin prvi poslovni pothvat i početak putovanja ove uspješne poslovne žene.

2000. godine unajmila je preuređenu staru školu u Istočnom Londonu i tamo organizirala Angel-A Vintage Experience, jednodnevne događaje na kojima su njezini prijatelji i drugi modni entuzijasti dolazili slušati jazz, jesti ukusnu hranu, piti dobro vino i isprobavati i kupovati vintage odjeću. Savršena kombinacija vina, glazbe, zabave i cjelokupnog iskustva rezultirali su odličnom prodajom njezine kolekcije čineći njezin pothvat izuzetno uspješnim.

Šest godina kasnije Angel je pokrenula još jedan projekt, Vintage Patisserie, internetsku on-line trgovinu i tvrtku za organiziranje evenata i ugostiteljstvo.

2011. otvorila je svoj prvi stalni dućan u Hackneyu u istočnom Londonu i zaposlila još desetero koji su joj pomagali oko organizacije evenata.  

Uz prodaju odjeće i organizaciju evenata, Angle je objavila i tri kuharice 'The Vintage Tea Party' (2011.), 'The Vintage Tea Party Year' (2012.), 'The Vintage Sweets' (2013.), koje su prodane u nekoliko primjeraka širom svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SS-TTH (@strawberry_secret_)

U braku je s Dickom Strawbridgeom, zanimljivo je kako ih je međusobno upoznao agent koji ih je zastupao u emisiji Dragon’s Den, doslovno su se zaljubili na prvi pogled i odmah počeli hodati. 2013. godine rodio im se sin Arthur Donald, a godinu dana kasnije kći Dorothy Francis.

  • Bijeg u dvorac

    dokumentarna serija - Ujedinjeno Kraljevstvo - 2016.

    Ponedjeljak - petak u popodnevnom terminu
    • Voditelj:
      Tracy Ann Oberman
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!