Ostani doma
TV novosti
Originalnu reality emisiju 'Brak na prvu' gledajte na kanalu RTL Living

PON - PET u 22 sata

Originalnu reality emisiju 'Brak na prvu' gledajte na kanalu RTL Living

Dok neki ni nakon godina veze ne žele pristati na brak, ovi kandidati su 'Da' izrekli potpunim neznancima.

'Brak na prvu' jedan od najkontroverznijih socijalnih eksperimenata. U SAD-u se za sudjelovanje u showu prijavilo više od 30.000 kandidata da tim stručnjaka za odnose dogovori njihov brak. Dr. Pepper Schwartz su se u četvrtoj sezoni pridružila dva nova stručnjaka za odnose kako bi joj pomogli u eksperimentu te dobili opsežan pregled postupka podudaranja kandidata, koji su nevjerojatno hrabri da se vjenčaju s potpunim neznancem.

Tri para prema savjetima stručnjaka za brak, odlučuju se na neviđeno na veliki korak. Oni nakon prve bračne noći u hotelu odlaze na bračno putovanje, a nakon povratka kući žive zajedno osam tjedana te nakon toga odlučuju žele li ostati zajedno ili se razdvojiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uspješna američka reality serija, koja se prikazivala na FYI, A&E te Lifetime kanalu, inačice je danske uspješnice 'Gift Ved Første Blik'. Do danas je prikazano dvanaest sezona te su snimljeni spin-offovi 'Married at First Sight: Honeymoon Island', 'Married at First Sight: Happily Ever After' i 'Married at First Sight: The First Year', što dovoljno govori koliko serija zabavlja gledatelje.

Zanimljiva je činjenica kako je više od pola američkih parova ostalo i dalje zajedno!

  • Brak na prvu

    reality - SAD - 2018.

    Ponedjeljak - petak u 22 sata
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!