Ostani doma
TV novosti
Svi su jedva čekali novu sezonu! Više od pola milijuna gledatelja pratilo prvu epizodu 'Ljubav je na selu'!
RTL

hvala, gledatelji!

Svi su jedva čekali novu sezonu! Više od pola milijuna gledatelja pratilo prvu epizodu 'Ljubav je na selu'!

Da je emisija „Ljubav je na selu“ već godinama omiljen i rado iščekivan format, to je već svima dobro znano, a u prilog tome idu i podaci o gledanosti.

Naime, u nedjelju navečer u programu RTL-a s emitiranjem je krenula nova, 13. sezona u kojoj farmeri i jedna farmerica traže srodnu dušu.

Epizodu u kojoj je farmerima nova voditeljica emisije Anita Martinović nosila pisma i javljala im vijest o tome jesu li prošli dalje ili ne gledalo je u pojedinim trenucima više od pola milijuna gledatelja u ukupnoj populaciji. Njihova razočarenja, ali i entuzijazam zbog mogućnosti da napokon pronađu svoju bolju polovicu prikovala su pred male ekrane brojne gledatelje pa je tako „Ljubav je na selu“ u ciljnoj skupini 18-49 ostvarila udio u gledanosti od 26,1% (142 197 gledatelja) dok je konkurentska komercijalna televizija u tom periodu imala gledanost od 17,2% (94 680 gledatelja) u istoj ciljnoj skupini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prva epizoda ujedno je bila i najgledaniji zabavni sadržaj na komercijalnim televizijama i u ukupnoj populaciji (4+). Dok je „Ljubav je na selu“ u ukupnoj populaciji imala gledanost od 25,7% (445 574 gledatelja) konkurentska televizija u tom je terminu imala gledanost od 23% (406 187 gledatelja) u ukupnoj populaciji.

A kako će proći upoznavanje kandidata s njihovim potencijalnim budućim partnericama i partnerima, zašto su se neke dame odlučile opet prijaviti i tko će na kraju pronaći sreću u ljubavi, gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat samo na RTL-u!

Izvor: AGB Nielsen

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!