Ostani doma
TV novosti
Zuhra danas slavi 59. rođendan: Otac mu je zbog viceva završio na Golom otoku, ali zbog istog je i pronašao ljubav svog života
FB/Zlatan Zuhra Zuhric

Čestitamo!

Zuhra danas slavi 59. rođendan: Otac mu je zbog viceva završio na Golom otoku, ali zbog istog je i pronašao ljubav svog života

Donosimo vam zanimljive činjenice iz života Zlatana Zuhrića Zuhre

Zlatan Zuhrić Zuhra rođen je 21. travnja 1962. u Zagrebu. Otac mu je iz Cazina, a majka iz Dubrovnika. Nevjerojatna je činjenica kako je Zuhrin 25-godišnji otac zbog političkih viceva završio pritvoren na Golom otoku. Nakon kojeg je došao na studij strojarstva, gdje je Zuhrina majka radila je u referadi.

Kako se otac s robijanja na Golom otoku vratio sa svega 43 kg, Zuhrinoj majci je bio fascinantan jer je stalno bio duhovit i nije klonuo duhom, pa mu je ona često donosila sendviče i peciva. I tako su se zbližili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom srednje škole Zuhra je trenirao vaterpolo, a nakon završene prirodoslovno-matematičke V. gimnazije u Zagrebu diplomirao je na FER-u.

"Nisam imao nikakve predispozicije da budem glumac, niti se to cijenilo u mojoj obitelji. Ali sve se to tako izdogađalo... Prvo sam bio tonac, pa sam išao u studio, pa je ta ekipa napravila 'Večernju školu'... Nakon toga ništa drugo nije ni funkcioniralo", otkrio je Zuhra u RTL-ovoj emisiji 'Ludi bar' u kojoj smo doznali i kako je, dok je bio voditelj tehnike na OTV-u, bio i šef Reneu Bitorajcu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blago nama (@blago_nama)

Zuhra je od 2001. godine bio u vezi s vizažisticom Asjom Novaković. 2003. rodio im se sin Vjeko. No, Asja i Zlatan su prekinuli 2010. godine.

Zlatana Zuhrića Zuhru kao Branka Glavinu gledajte u humorističnoj seriji 'Blago nama' bilo kad i bilo gdje na RTLplayu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!