Ostani doma
TV novosti
Novu emisiju Dicka Strawbridgea i Angel Adoree 'Bijeg u dvorac: Sam svoj majstor' gledajte i na glavnom kanalu RTL-a!
IG/escape_to_the_chateau

PON - PET 13:25

Novu emisiju Dicka Strawbridgea i Angel Adoree 'Bijeg u dvorac: Sam svoj majstor' gledajte i na glavnom kanalu RTL-a!

Zbog velikog zanimanja emisija 'Bijeg u dvorac: Sam svoj majtor' prikazuje se, osim na kanalu RTL Living, i na glavnom kanalu RTL-a od ponedjeljka do petka u 13:25

Nakon što je sa suprugom kupio i preuredio dvorac Château de la Motte-Husson iz 19. stoljeća u Martigné-sur-Mayenneu, Dick Strawbridge daje savjetodavnu podršku drugima. U inačici dokumentarne serije „Bijeg u dvorac“ britanskog Channela 4, koja se zove ”Sam svoj majstor”, gledatelji će moći upoznati britanske obitelji koje obnavljaju dvorce u Francuskoj ili ih žele kupiti. U ulozi naratora je Dick Strawbridge, koji zajedno sa suprugom Angel Adoree pruža pomoć svojim iskusnim savjetima.

Dick Strawbridge i Angel Adoree pomažu drugima da urede svoj dvorac iz snova

Pa tako daju Jonnyju savjete i otkrivaju trikove kako pronaći savršen dvorac a da pritom ne kupe nekretninu koja će, ako je  žele obnoviti, biti samo bacanje novca i bunar bez dna. Također upoznajemo Jonathana i Michaela, koji žele zarađivati organizirajući vjenčanja u jednom dvorcu. Dick i Angel pomažu Jonnyju i Ashley da potraže vlastiti zamak, a Philip i Angelina posjećuju Dicka i traže njegovo inženjersko znanje i stručnost u izgradnji mosta za dvorac. I dok Jonathan i Michael traže blago u špiljama dvorca, tj. zalihe vina iz Drugog svjetskog rata, Fiona započinje obnovu blagovaonice u dvorcu. Na drugoj lokaciji Mandy i Steve grade bazen u svom dvorcu u Dordognei.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

  • Bijeg u dvorac: Sam svoj majstor

    dokumentarna serija - Ujedinjeno Kraljevstvo - 2018.

    RTL, ponedjeljak - petak u popodnevnom terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!