Ostani doma
TV novosti

OTKRIVAMO DETALJE

Ekipa novog zabavnog showa 'Ma lažeš!': 'Ja sam iskren koliko god mogu biti inače u životu, ali ovdje...'

Zabave na RTL-u ne nedostaje. Od četvrtka u 21 sat moći ćete pratiti novi zabavni show 'Ma lažeš' u kojem će poznate osobe razotkriti istine i laži o sebi, a sve pod palicom domaćina showa, glumca i voditelja - Renea Bitorajca.

"Čvrsto sam odlučio da se voditeljstvom više neću baviti. Ovo nije klasičan voditelj, sjedim tu s ekipom i, baš ono, pričamo i družimo se. Zadovoljan sam i sretan što sam u ovakvoj ekipi", otkriva Rene Bitorajac pred kamerama Exkluziva. 

Njegovi gosti gledateljima će dati odgovore na razna pitanja, ali i razotkriti svoje najskrivenije istine i laži.

"Jedan vrlo zanimljiv format gdje se zabavljamo kao na nekakvom tulumu, pogađamo govori li čovjek istinu ili laž. Mislim da takve igre stvarno i postoje, a zabava je kako za nas u studiju, tako i za gledatelje ispred ekrana", objašnjava.

A da bi sve bilo u znaku natjecanja, za pobjedu se bore dva tima čiji kapetani su radijski voditelj i komičar Luka Bulić i glumac Jan Kerekeš. Jedni druge moraju uvjeriti da je to što govore istina - iako nekad i nije, a kapetani moraju donijeti konačan sud te pogoditi je li suparnički tim sve izmislio ili ipak govorio istinu.

"Ja se priklonim članovima tima jer se pokazalo da moja intuicija ne funkcionira baš. Kad oni imaju različita mišljenja, a ja moram donijeti odluku, nešto bubnem i ostanem živ", kaže Luka Bulić.

"Ja se trudim lagati što više, to je inače potpuno kontra mene, ja sam iskren koliko god mogu biti inače u životu, ali ovaj show mi je sjeo, kak' se kaže, kao as na desetku", komentira Jan Kerekeš.

Iz emisije u emisiju pridružit će im se i drugi poznati kolege kojima ne nedostaje životnih anegdota, poput trenera Ede Mehmedovića, Alke Vuice ili Davora Gopca.

Gledatelje će dobro nasmijati izmišljanjem ovakvih tvrdnja. No je li teže govoriti istinu ili lagati? Pogledajte što su odgovorili kandidati u videu Exkluziva!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!