Ostani doma
TV novosti
Šprajc otkrio gdje je 'punio baterije' ovog vikenda: 'A onda od svega rekuperacija u jacuzziju grijanom, pazi sad, na drva...'

ZASLUŽENO

Šprajc otkrio gdje je 'punio baterije' ovog vikenda: 'A onda od svega rekuperacija u jacuzziju grijanom, pazi sad, na drva...'

Na svom Instagram profilu Zoran Šprajc objavio je nekoliko fotografija sa svog izleta u prirodu, a ljepota zelenina koje ga okružuje zaista je impresivna.

Za sve njegove vjerne pratitelje koji bi možda poželjeli uživati na tom mjestu, Šprajc je napisao izvještaj onoga što je vidio i prošao.

"Staza kroz kanjon Kamačnika nije baš tako teška kako naslovna fotografija sugerira, ali težak sam ja pa je svako osvježenje putem dobrodošlo, a u Kamačniku, gore na vrelu gdje voda stiže sa 120 metara dubine rijeku doslovce možeš i piti i naravno, pio sam :)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na ulazu u kanjon, ondje gdje Kamačnik utječe u Dobru, ove drage kuharke i kuhari su mi u povratku nadoknadili svaku izgubljenu kaloriju i dodali još barem dvije na tu jednu :))

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

A onda po povratku u kuću za odmor, dočeka me torta od medvjeđih, veprovih i jelenjih kobasa, tlačenica i sir za moje vegetarijanke, a onda od svega rekuperacija u jacuzziju grijanom, pazi sad, na drva, s pogledom i zvukom na vodene kaskade rijeke Kupe. Njezin izvor je par kilometara više i čak je dublji od Kamačnika, kažu više od 170 metara ali nisam stigao provjeriti, drugi put ću i ondje zaroniti jer vraćam se u Vrbovsko čim sprašim 20 kg njami njami čuvenog goranskog krumpira.

Moja je preporuka da ne morate kao ja čekati 1. maj da se provozate i prošetate brdsko-šumskim biserom zvanom Gorski kotar :)", napisao je Šprajc. 

Pratitelji su bili oduševljeni njegovom iscrpnom preporukom. "Sad sam se baš zapalio ići tamo", "Ma to je život", samo su neki od komentara.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!