Ostani doma
TV novosti
Luka Bulić otkrio istinite detalje showa 'Ma lažeš!': 'Špiček je detektor laži!'

USKORO NA RTL-U

Luka Bulić otkrio istinite detalje showa 'Ma lažeš!': 'Špiček je detektor laži!'

Novi RTL-ov zabavni show 'Ma lažeš!', koji se počinje emitirati 6. svibnja, razotkrit će najskrivenije, najotkačenije, a ponekad i najmračnije istine i laži poznatih osoba

Pravila su jednostavna – za pobjedu u svakoj epizodi bore se dva tima. Na njihovu su čelu kapetani, radijski voditelj i komičar Luka Bulić i glumac Jan Kerekeš, a svaki od njih ima svoju ekipu, poznata lica iz javnog života, kojima se, iz emisije u emisiju, pridružuju i drugi poznati kolege.

Svaki tim mora pogoditi govori li suparnički tim istinitu tvrdnju iz svoga života ili je, pak, sve izmislio i govori laži. Naravno, čar je u tome da jedni druge moraju uvjeriti da je to što govore istina, bila to ona uistinu ili ne!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A kakav je on osobno lažljivac, a kakav mu je konkurent Jan Kerekeš, Luka Bulić okrio je za RTL.hr!

Odlučio si se za jedan novi televizijski angažman, čime te privukao ovaj zabavni show?

Original koji rade Britanci već šesnaest sezona me oduševio i jako me zanimalo kako bi mogla izgledati naša verzija. Show nije natjecateljski, prvenstveno je bitna kvalitetna zezancija i mislim da će se vidjeti da se dobro zabavljamo. 

Misliš li da si inače u životu dobar 'čitač' lažljivaca?

Pa zapravo uvijek polazim od pretpostavke da su ljudi pošteni, možda i pomalo naivno. Sad kad smo počeli snimati ovaj show, mislim da ću se na njemu odškolovati da bolje prepoznam muljatore. 

A kakav si ti lažljivac?

Sve bolji svakom epizodom! 

Kako tvoja djeca komentiraju što je tata poznat, prepoznaju li vas zbog televizije njihovi prijatelji?

Cure nemaju dojam da sam ja drugačiji od drugih tata jer na koncu s njima i jesam njihov tata, a ne Luka s televizije. S njihovim prijateljima sam i ja prijatelj, na istoj smo razini, ne dam si odrasti!

Kako se kao roditelj nosiš s dječjim lažima? 

Zasad ih dobro kužim kad nešto pokušavaju smuljati i svaku takvu situaciju koristim da im objasnim kako je najvažnije da mi kažu istinu bez obzira što su napravile. 

Kako si reagirao kad si doznao da ti je Jan 'suparnik'? Poznajete li se od prije?

Znali smo se površno, a sad već znamo neke detalje jedan o drugome koje ni vlastite supruge ne znaju! Jan je odličan čovjek, talentiran, duhovit i gušt je biti nasuprot njemu u ovom showu. 

Tko su tvoji najvatreniji navijači pred TV ekranima?

Zbilja cijelu ovu emisiju ne gledam kao nadmetanje u tome tko će više toga pogoditi nego kao dobru, zdravu zabavu za sve pred ekranima i za nas u studiju, tako da ovi ispred TV-a samo trebaju navijati za što veći broj osmijeha na svom licu. 

Naposljetku, možeš li otkriti koji detalj našim gledateljima prije samog početka showa?

Evo jedan važan detalj, Špiček je detektor laži!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!