Ostani doma
TV novosti
Munjeviti Jurić spreman je za novu utrku: TV premijera 'Auti 3' večeras na RTL-u!

Večeras u 20 sati

Munjeviti Jurić spreman je za novu utrku: TV premijera 'Auti 3' večeras na RTL-u!

U sklopu Disney dana na RTL-u večeras u 20 sati ne propustite novu avanturu obožavanog Munjevitog Jurića

Munjeviti Jurić i ostali auti Piston kupa nađu se pred novim izazovom dolaskom nove generacije automobila koju predvodi Jura Grom. Ti trkači koriste naprednu tehnologiju i metode treninga. Kako Gromov uspjeh na utrkama privlači i druge novake, mnogi se stariji trkači povlače ili su jednostavno istisnuti. U posljednjoj utrci sezone Jurić doživi prometnu nesreću pokušavajući preteći Groma te se teško ozlijedi. Nakon oporavka Jurić se odluči vratiti utrkama pa poziva svoje sponzore, koji otkrivaju da su prodali momčad novom vlasniku po imenu Sterling, koji Juriću kaže da trenira s Klarom Ramirez, poduzetnom mladom tehničarkom, no Jurić se nikako ne uspijeva prilagoditi modernim metodama treninga. Klara Ramirez ima plan.

Treći nastavak popularnog filmskog serijala o simpatičnim trkaćim automobilima režirao je Brian Fee u svojem redateljskom prvijencu, a producirao John Lasseter, koji je režirao prva dva dijela. U novom dijelu Munjeviti Jurić pokušava dokazati novoj generaciji auta da je još uvijek najbolji trkač na svijetu uz pomoć Klare Ramirez, koja je, prema riječima Briana Feea, bila zamišljena kao muški lik, no inspiriran svojim kćerima, Fee mijenja njegov spol, primijetivši kako društvo ograničava žene. I tako film pokazuje osjetljivost na nejednakost među spolovima dok se priča razvija kroz tutorstvo, kada stari Fantastični Hudson Hornet prenosi savjete i znanje Juriću u njegovim nastojanjima da uspije, pripovijedajući kako će se trud i upornost isplatiti. Sve u svemu, hvaljeni i briljantni filmski animirani serijal Pixara i Disneya uspio je isporučiti možda i najbolji nastavak serijala, zabavan i uzbudljiv, ali istovremeno poučan, toplu priču o prolasku vremena i starenju, koja usput daje vrlo mudre i korisne savjete.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TV premijeru animiranog hita 'Auti 3' gledajte večeras u 20 sati, a nakon njega ne propustite pogledati i posljednji film najčarobnijeg Disney dana na RTL-u, predivni '101 dalmatinac'.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!