Ostani doma
TV novosti
Antonija Blaće izdala knjigu: 'Odlučila sam sabrati sve ono što sam godinama učila'

wow

Antonija Blaće izdala knjigu: 'Odlučila sam sabrati sve ono što sam godinama učila'

Za sve one koji od svake nove godine, prvog u mjesecu ili od svakog ponedjeljka kreću sa zdravijim načinom prehrane, ali vrlo brzo i odustanu od toga, stiže priručnik o pravilnoj prehrani #LjetoBezParea koji je pripremila Antonija Blaće.

Popularna televizijska voditeljica i producentica na ovaj se korak odlučila ponukana vlastitim iskustvom borbe sa zadržavanjem zdravih navika, a knjiga je od danas dostupna u prodaji.

„Godinama sam razmišljala o nekoj vrsti savjetnika jer kad god bih objavila neki trening ili hranu na svojim društvenim mrežama, dobila bih gomilu upita. Sad sam, evo, napokon odlučila sabrati sve što sam dosad savladala“, otkriva Antonija. Knjiga je, kaže, namijenjena svima onima koji muku muče s vječnih pet kilograma viška, a koji ujedno vole ukusnu hranu i ne mogu dugo biti na restrikcijskim dijetama. U knjizi će se naći i savjeti kako si olakšati proces mršavljenja, kojim se trikovima poslužiti, kako izgledaju slavne dijete i koje su preporuke o prehrani te može li se i kako uštedjeti na kalorijama, a Antonija je napisala i recepte za zdrava, jednostavna i ukusna jela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz svog iskustva otkriva i što joj se čini najčešćim razlogom neuspjeha provođenja različitih dijeta.

„Zato što popularne dijete previše toga isključuju i čim se ljudi vrate na 'normalnu' prehranu, krenu opet dobivati kile. Također, često smo na dijeti potpuno nesvjesni zašto se nešto jede ili radi, a kad nema dubljeg razumijevanja, jako je teško slijepo slijediti pravila“, kaže Antonija te otkriva da se u knjizi nalazi i nekoliko njezinih omiljenih recepata, a to su lažna pizza, mirisni grašak i tikvice sa sirom. Iako i sama svjesna koliko je teško uspjeti u prihvaćanju novog stila života, Antonija poručuje da je sve izvedivo.

„Jedan 'pogrešan' obrok ne znači da je upropašten cijeli napredak, a izgubiti i jedan kilogram je velika stvar“, kaže voditeljica čiju knjigu #LjetoBezParea (knjiga je dobila ime po popularnom hashtagu koji Antonija već godinama koristi na društvenim mrežama) svi zainteresirani mogu kupiti od danas po cijeni od 99,00 kuna na sljedećim prodajnim mjestima: kiosci Tiska i Tisak media centri, web-shop Abrakadabra, knjižare Znanje te u knjižari Menart (Avenue Mall, Zagreb).

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!