Ostani doma
TV novosti
Od danas na kanalu RTL Passion: Nova sezona napete kriminalističke serije 'Gospodar neba'
IG/elsenordeloscielos

PON - PET u 15:40

Od danas na kanalu RTL Passion: Nova sezona napete kriminalističke serije 'Gospodar neba'

Prvu epizodu druge sezone ove napete serije gledajte danas nakon posljednje epizode 'Zabranjene strasti' u 16:20, a od sutra vas svakog dana u terminu od 15:40 očekuju po dvije epizode 'Gospodara neba' na kanalu RTL Passion.

U drugoj sezoni kriminalističke serije 'Gospodar neba', Aurelio (Rafael Amaya), jedan od najmoćnijih krijumčara droge na svijetu, za kojeg se vjeruje da je mrtav, vraća se kako bi se osvetio policajki Leonor Ballesteros (Carmen Villalobos), čijom je krivnjom završio na operaciji lica, sve kako bi pokušao pobjeći od vlasti. Aurelio upoznaje Victoriju Navárez (Marlene Favela), lijepu ženu koja je odlučila biti guvernerka Jalisca. Aurelija potpuno opčini njezin karakter, zaljubi se i odluči je prevariti predstavljajući se kao drugi muškarac pa uzme identitet Danila Ferra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by �Fans de ESDLC� (@esdlcfc)

Hvaljeni i popularni TV projekt 'Gospodar neba' osvojio je mnogo nagrada i bio nominiran na festivalima poput Premios People en Español, Miami Life Awards, Produ Awards, no posebno treba izdvojiti - International Emmy Award for Non-English Language Us Primetime Program, te tri godine zaredom za Premios Tu Mundo, u kategoriji najbolje novele, tj. serije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvu epizodu druge sezone ove napete serije gledajte danas nakon posljednje epizode 'Zabranjene strasti' u 16:20, a od sutra vas od ponedjeljka do petka u terminu od 15:40 očekuju po dvije epizode 'Gospodara neba' na kanalu RTL Passion.

  • Gospodar neba

    dramska/ kriminalistička serija - SAD/ Meksiko/ Kolumbija - 2013.

    Ponedjeljak - nedjelja u kasnovečernjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!