Ostani doma
TV novosti
Ingrid iz 'Braka na prvu' otkrila što su ona i Luka radili za vikend: 'Neka mjesta pronađemo mi, a neka pronađu nas'
Instagram/Ingrid Divković

Prekrasno

Ingrid iz 'Braka na prvu' otkrila što su ona i Luka radili za vikend: 'Neka mjesta pronađemo mi, a neka pronađu nas'

Ingrid i Luka u vezi su od završetka snimanja showa 'Brak na prvu'.

Ingrid Divković, spisateljica i jedna od eksperata iz prve sezone popularnog showa 'Brak na prvu', na Instagramu je otkrila što su ona i njen dečko Luka Budak radili ovog vikenda. 

"Neka mjesta pronađemo mi, a neka mjesta kada nam je to najpotrebnije, pronađu nas. Upravo se to dogodilo meni ovu nedjelju, kada nekako snažno i s gomilom sinkroniciteta koje me već duže vrijeme prate, bijah energetski odvučena na mjesto za koje sam negdje već ranije čula, ali koje sam tek jučer zaista čula, cijelim svojim bićem", napisala je Ingrid, te otkrila kako je posjetila jedno vrlo posebno mjesto. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Posjetila sam nebeske labirinte u mjestu Krmpote koji se nalaze dvadesetak minuta vožnje od Novog Vinodolskog, na 800 metara nadmorske visine. Nebeski labirinti su, kažu, povezani astronomskim i kozmičkim obrascima. Svojom nazočnošću imaju vrlo pozitivna djelovanja na cijelu okolinu te stvaraju ravnotežu u tijelu samog planeta Zemlje", napisala je spisateljica te dodala da se osjećala baš posebno prolazeći kroz labirinte koji se zovu: labirint ljubavi i stvaralaštva, labirint slobode i preobrazbe, labirint života, labirint osjećaja, labirint moći, labirint energije, labirint povezanosti, labirint mudrosti i Ganešov labirint.

Ingrid je putem naišla i na divlje konje, koji su je posebno razveselili. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!