Ostani doma
TV novosti
Bojana Novaković: Zgodna Beograđanka u Australiji se zaljubila u glumu, a onda u velikom stilu pokucala na vrata Hollywooda
IG/bojnovak

Bravo, Bojana!

Bojana Novaković: Zgodna Beograđanka u Australiji se zaljubila u glumu, a onda u velikom stilu pokucala na vrata Hollywooda

Donosimo vam zanimljive činjenice iz života zvijezde serije 'Instinkt' koju možete gledati od ponedjeljka do petka u 20:50 na RTL2.

Bojana Novaković je rođena u Beogradu 17. studenog 1981. godine. S roditeljima je odselila živjeti u u Australiju kada joj je bilo sedam godina. Kao mala sanjala je kako će postati socijalna radnica ili liječnica, no kad je s dvanaest godina dobila prvu glumačku ulogu, a s petnaest se i prvi put pojavila na filmu, shvatila je da je gluma njezin životni poziv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Novakovic (@bojnovak)

Pohađala je koledž u Sidneyju, gdje je bila student generacije 1999. godine. Nakon mature upisala je glumu na Institutu za dramsku umjetnost, a pored glume, vrijedna Bojana radila i kao prevoditeljica za srpski jezik. Dobitnica je nagrade Australijske akademije filmske i televizijske umjetnosti za najbolju glavnu žensku ulogu u televizijskim serijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon brojnih uloga u kazalištu i na televiziji, 2010. godine Bojana je otišla u SAD. Holivudska vrata otvorila je u velikom stilu, ulogom u drami ‘Na rubu tame’ uz Mela Gibsona, a ubrzo je dobila priliku raditi i s Keanuom Reevesom u ‘Generaciji hm’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Novakovic (@bojnovak)

 U razgovoru s novinarima o seriji 'Instinkt', u kojoj glumi glavnu žensku ulogu, detektivku Lizzie Needham, Bojana je otkrila:

'Ona je sve što ja nisam. Privatno sam emotivna osoba, otvorena, bez dlake na jeziku. Godinama sam radila na tome da budem takva, da ne budem nedostupna i bezobrazna. A Lizzie je nedodirljiva'.

O Bojaninom ljubavnom životu malo se zna, osim da je 2014. bila je u vezi s Jasonom Segelom, zvijezdom serije ‘Kako sam upoznao vašu majku’.

Bojanu Novaković i kriminalističku seriju 'Instinkt' gledajte od ponedjeljka do petka u 20:50 na RTL2.

  • Instinkt

    kriminalistička dramska serija - SAD - 2018.

    RTL Crime, ponedjeljak - petak u 22.20 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!