Ostani doma
TV novosti
Regionalna hit-serija 'Mama i tata se igraju rata': Kad brak zapadne u krizu, a sve iluzije iz mladosti se potpuno rasprše...

RTL Adria

Regionalna hit-serija 'Mama i tata se igraju rata': Kad brak zapadne u krizu, a sve iluzije iz mladosti se potpuno rasprše...

Glavni akteri serije 'Mama i tata se igraju rata' supružnici su Veljko i Jadranka, čiji brak nakon nekoliko godina ulazi u ozbiljnu krizu, a njih možete pratiti na RTL Adriji ove jeseni!

Serija je uvod imala u rado gledanom i višestruko nagrađivanom filmu 'Realna priča', čiji je redatelj i glavni glumac talentirani Gordan Kičić.

Glavni akteri serije su supružnici Veljko (Gordan Kičić) i Jadranka (Nina Janković), čiji brak nakon nekoliko godina upada u ozbiljnu krizu. Veljko je glumac koji još uvijek čeka svoju veliku ulogu, a Jadranka je arhitektica koja nosi gotovo svu odgovornost njihovog zajedničkog života na svojim leđima. Drama nastaje kada Jadranka priopći Veljku da želi razvod.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Serija prati junake koji su na pragu srednjih godina, a fokusira se na onaj trenutak njihovih života kada njihova „mladost“ i sve iluzije kojih su se grčevito držali konačno ustupaju mjesto odlukama i obavezama koje zahtijevaju zrelost. Taj proces zahtijeva preispitivanje, suočavanje sa samim sobom, to je bolan i otrežnjujući proces, ali istovremeno i urnebesno smiješan, pun izazova, pogrešnih i ispravnih odluka, baš kao i život sam. Ova kombinacija drame i komedije obuhvaća širok spektar tema. Problemi glavnih likova su svakodnevni, ali sagledani iz novog kuta.

Nova pravila života u tranziciji utječu i na odnose u bračnoj zajednici čiji akteri ne sazrijevaju na sličan način. U tom smislu je ova serija svjedočanstvo o problemima s kojima se suočavaju brojni mladi bračni parovi, što omogućava visok stupanj identifikacije od strane gledatelja. 

Kreator serije i glavni glumac je Gordan Kičić („Senke nad Balkanom“), koji je režirao prvih pet epizoda, dok ostalih pet potpisuje Vladimir Tagić („Jutro će promeniti sve“) . Scenarij je nastao po motivima filmske priče Miroslava Momčilovića, a scenaristi su Vladimir Simić („Moja generacija Z“) i Boban Jevtić („Senke nad Balkanom“).

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!