Ostani doma
TV novosti
Penelope Cruz i Javier Bardem: Trebalo im je 15 godina da shvate da su savršeni jedno za drugo

Njihova priča

Penelope Cruz i Javier Bardem: Trebalo im je 15 godina da shvate da su savršeni jedno za drugo

Dvoje najpopularnijih španjolskih glumaca gledajte u petak u filmu 'Savjetnik'

Penelope Cruz i Javier Bardem upoznali su se 1992. godine, kada su snimali španjolsku dramediju 'Šunka, šunka'. Penelope je imala samo 16 godina i bila je to njezina prva uloga. Javier je godinama kasnije otkrio da se tada među njima nije ništa dogodilo, no osjetio je da postoji kemija.

Tek 15 godina kasnije, među njima se ipak počelo nešto buditi. Snimali su zajedno romantičnu komediju Woodyja Allena 'Vicky Christina Barcelona', oboje su se bojali učiniti prvi korak, no posljednji dan snimanja je njihov prijatelj organizirao oproštajni tulum i sve ostalo je ušlo u povijest.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njihova veza javno je potvrđena u listopadu 2007. godine, kada su mediji objavili njihove zajedničke fotografije s odmora na Maldivima.

Od samog početka odlučili su biti vrlo diskretni, pa svoju vezu, brak i djecu oduvijek čuvaju daleko od očiju javnosti. Bardem je stoga sve oduševio kad je 2010. osvojio Oscara i zahvalio ponajviše Penelopi. "Mojoj prijateljici, partnerici, mojoj ljubavi. Penelope, dugujem ti puno toga u životu i puno te volim."

Penelope Cruz i Javiera Bardema ne propustite gledati u kriminalističkom trileru Ridleyja Scotta 'Savjetnik' u petak u 23 sata na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!