Ostani doma
TV novosti
RTLplay donosi nikad viđene scene iz RTL-ova kviza 'Ma lažeš!'
RTL

NE PROPUSTITE

RTLplay donosi nikad viđene scene iz RTL-ova kviza 'Ma lažeš!'

Popularni RTL-ov kviz, pod voditeljskom palicom Renea Bitorajca, možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat!

Pravila su već svima znana – za pobjedu u svakoj epizodi bore se dva tima. Na njihovu su čelu kapetani, radijski voditelj i komičar Luka Bulić i glumac Jan Kerekeš, a svaki od njih ima svoju ekipu, poznata lica iz javnog života, kojima se, iz emisije u emisiju, pridružuju i drugi poznati kolege. Svaki tim mora pogoditi govori li suparnički tim istinitu tvrdnju iz svoga života ili je, pak, sve izmislio i govori laži. Naravno, čar je u tome da jedni druge moraju uvjeriti da je to što govore istina, bila to ona uistinu ili ne!

Naši su gosti već jako, jako puno istina otkrili o sebi, ali i izgovorili mnogo laži. RTLplay će u 32 mini nastavaka donijeti još istina, ali i laži o svim gostima koji nisu bili emitirani u epizodi na televiziji. Tako će Edo otkriti je li istina ili laž da je zapeo s Ruskinjama u pokvarenoj žičari na skijanju te zaigrao partiju pantomime, Alka je li njezin glas uvršten u riznicu glasova, a Pažanin ima li specijalni češalj za bradu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Doznajte sve na platformi RTLplay i uživajte u neotkrivenim tajnama naših zvijezda i pogledajte sve epizode prve sezone.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!