Ostani doma
TV novosti
Luka Bulić veze goblene, a Alka propustila turneju po Americi zbog straha od letenja
RTL

Luka Bulić veze goblene, a Alka propustila turneju po Americi zbog straha od letenja

U večerašnjoj epizodi zabavnog showa ''Ma lažeš'' u timu kapetana Jana Kerekeša bit će poznati pjevač benda Psihomodo Pop, Davor Gobac i glumica Petra Dugandžić, a nasuprot njima u timu Luke Bulića sjedit će pjevačica i kantautorica Alka Vuica te poznati chef Ivan Pažanin.

Prva runda zabavnog showa započela je ''Kućnim istinama'', a prvi je karticu s tvrdnjom pročitao Gobac.

''Skupljam gumene patkice'', rekao je Gobac kratko, a Luka ga je pitao od kada ih skuplja. ''Skupljam ih otkad sam bio mali jer sam se tad bojao kupati u kadi jer me neki barba bacio s rive kad sam bio dijete i otad me strah i lakše mi je s patkicama. U garaži ih imam sad oko 120'', rekao je Gobac te dodao da su patkice gumene, drvene, od gipsa, a ima čak i jednu od kamena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Kad sam bio tinejdžer počeo sam ih kupovat' iz fore, a kad smo krenuli na turneju nastavio sam ih kupovat' gdje god sam išao'', rekao je Gobac te dodao da se prva zvala Veronika i da ih i dalje skuplja.

Lukin tim je bio podijeljen – Alka je rekla da Gobac govori istinu, a Ivan da laže. Luka je zaključio da Gobac govori istinu, ali ispostavilo se da je tvrdnja bila laž.

''Užasno sam se bojala letenja, ali samo preko mora, pa zbog toga sam odbila čak pet nastupa u Americi'', pročitala je Alka te rekla da je prvi koncert koji joj je bio ponuđen bio u Chicagu.

''Ja sad mogu letjeti preko mora, ali u to doba nisam mogla. Prevladala sam strah, a Dino Dvornik mi je pomogao u tome. Letjeli smo iz Splita za Zagreb. S jedne strane je bio Dino, s druge Gobac. Mene bilo strah, a Dino se ničeg nije bojao. On mi je rekao da ovo nije napravljeno da pada nego da leti i da se bez veze bojim'', ispričala je Alka.

Janov tim je rekao da je to laž, no Alka je rekla da je zbilja odbila koncerte.

Sljedeći je na redu bio Ivan Pažanin. ''Ne volim zvuk suhog lišća pod nogama. U jesen stalno hodam okolo s usisavačem za lišće, a na ulici izbjegavam dijelove na koje je palo'', pročitao je Ivan. Jan ga je pitao je li ikad probao pojesti suho lišće, a Ivan je otkrio da je jeo lozu jer su u nju bile zamotane sarmice.

Ovog puta Jan je odlučio poslušati Petru koja je rekla kako misli da Ivan govori istinu, ali ih je Ivan rastužio priznavši da je to ipak bila laž.

''Kad sam radila casting u jednoj TV produkciji najveći izazov mi je bio pronaći dresiranu ovcu koja bi hodala za glumcem po polju'', rekla je Petra te dodala da je radila casting za amatere glumce pa su je usput zapale i životinje.

Lukin tim je nakon propitkivanja o ovci rekao da Petra laže, no to je bila istina.

Na redu je bila runda ''Ovo je…' s tajanstvenim gostom Borisom. Janov tim je ovog puta morao svojatati gosta, a Lukin tim pogoditi tko uistinu gosta i poznaje.

Petra je rekla da je Boris dreser njezinog psa, kojeg je naučio da ne napada ljude. Jan je rekao da je Boris automehaničar koji je izvukao njegov auto iz Mrežnice jer nije povukao ručnu na vrijeme, a Gobac da je Boris njegov prijatelj iz srednje zbog kojeg je dobio jedinu peticu iz matematike u životu.

Lukin tim je zaključio da Gobac govori istinu, a Boris je to i potvrdio.

Sljedeća runda bila je ''Brzopotezne laži'', a prvi je Luka pročitao karticu. ''Kao klinac sam vezao goblene, a tu sam vještinu naučio u osnovnoj školi'', pročitao je Luka te dodao je na goblenu bio pas, škotski ovčar.

 Janov tim je rekao da Luka laže, ali Luka je zbilja vezao goblene.

U sutrašnjoj, zadnjoj epizodi gledatelji će doznati koji je tim bio vještiji u lažima, a tko još treba vježbati.

 

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!