Ostani doma
TV novosti

Briljantne laži

Jan Kerekeš izvedbom zapalio studio, a Alka Vuica majstorski prevarila protivnike: 'Pristojno sam odbila prosidbu Gorana Bregovića'

U večerašnjoj epizodi zabavnog showa 'Ma lažeš' Jan Kerekeš okupio je kantautoricu i pjesnikinju Alku Vuicu te frontmena Psihomodo popa Davora Gopca, dok su s Luom Bulićem zaigrali chef i član žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' Tomislav Špiček te frontmen Hladnog piva Mile Kekin

Prvu rundu 'Kućne čarolije' otvorio je Špiček. ''Na nagovor bake, svoj prvi novac zaradio sam kao grobar'', pročitao je tvrdnju.

''Imao sam 22 godine. To je bila naša farna Crkva sv. Nikole u Poljanici Bistranskoj'', odgovarao je na proupitanja Špiček, dodavši da je od tog angažmana odustao već nakon mjesec dana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Alku je uvjerio, no Jan i Gobac zaključili su da laže, pa im je Špiček to i potvrdio.

Brega je zaprosio Alku?

''Iako izuzetno cijenim lik i djelo Gorana Bregovića, njegovu prosidbu sam pristojno odbila'', iznenadila je svojom tvrdnjom goste Alka.

''Bili smo u vezi dvije godine. On je bio takav lik, nikad nisi bio s njim na sigurno jel to ozbljno… Kad me pitao to u polušali, ja sam rekla 'ne'''.

''Postoje knjige koje sam mu napisala i pjesme koje sam mu napisala... I pjesme koje je on meni napisalo i koje svi vi pjevate, a ne znate da su za mene'', uvjeravala je Alka protivnike vrlo ozbiljno pa je Lukin tim odlučio kako je to zasigurno istina – i pogriješio!

Sljedeći na redu bio je Mile, pročitavši pomalo bizarnu tvrdnju: ''Jedan Egipćanin pogodio je moje godine prema izgledu mojih zuba''.

Krenula su protupitanja, a on ih je pokušao uvjeriti kako se to dogodilo u Egiptu kada im je vodič objasnio da se starost deva može odrediti prema njihovim zubima, a isto je i s ljudima.

''Pitao sam a koliko ja imam godina. Rekao je da otvorim usta… Četrdeset! Sve je pogodio točno u godinu!'' opisao im je glazbenik. Jan se odlučio kockati pa rekao da je to istina, iako se Alka i Gobac s tim nisu slagali – i pogodio.

Tko je posluživao Georgea Busha?

''Kad me uhvati blokada u pisanju pjesama, gledam sjednice Hrvatskog sabora'', svoju je tvrdnju obznanio Gobac i sve nasmijao.

''Inspiriraju me jer ima nevjerojatnih situacija'', nastavio je Gobac, no zapeo je kad su ga protivnici počeli ispitivati detalje. Unatoč Gopčevoj nesigurnosti, i Mile i Špiček pomislili su da govori istinu i na muke stavili svog kapetana. Luka se na kraju s njima složio i ponovno pogriješio, a Janov tim stigao je do pomalo nevjerojatih 4:0.

U rundi ''Tajanstveni gost'' u studiju se pridružio Andrija, a svaki član Lukina tima ponudio je tvrdnju koja ih povezuje baš s njim.

Tako je Mile obznanio kako je Andrija multiinstrumentalist i osoba koja je G. Bushu osobno natočila čašu vode, Luka kako je zbog Andrije tijekom burnog izlaka izgubio zub, a Špiček je prisvojio Andriju kao svog majstora i krovopokrivača koji je jednom prilikom propao u njegov dnevni boravak.

Iako je Miletova tvrdnja zvučala najnevjerojatnije, Janov tim upravo se za nju odlučio, a Andrija ih je razveselio svojom pričom.

''Ja sam Andrija i ja sam zaista Miletov prijatelj'', rekao je gost, zaposlenik u uredu predsjednika, koji je jednom prilikom uistinu poslužio bivšeg američkog predsjednika.

Jan u ulozi metalca zapalio studio

U rundi 'Brzopotezne laži' svoju je karticu pročitao Luka.

''U jednom klubu u Budimpešti uspio sam uvjeriti zaštitare da sam velika zvijezda kako bi me pustili unutra'', prisjetio se kapetan anegdote s momačke večeri koju je s prijateljima slavio u spomenutom gradu.

''Došao sam skupa s frendovima… Nisam ih ja zavaravao da sam zvijezda nego sam im objašnjavao da sam velika zvijezda u Hrvatskoj. Pokazao sam im svoj Instagram, svoj YouTube, svoje nastupe i imitacije, a oni su na kraju zbilja povjerovali'', uvjeravao je Luka Janove, a Alku je odmah kupio.

Janovci su se odlučili da Luka govori istinu, no on im je pokvario veselje i svojoj ekipi konačno donio prvi bod.

U rundi ''Gola istina'' Rene pročitao tvrdnju koja se odnosi samo na jednog člana Janova tima, a svi oni pokušavaju je prisvojti.

''Jedna osoba iz Janove ekipe pjevala je na brodu koji je plovio oko Manhattana'' glasila je tvrdnja, a svi su odmah posumnjali na Alku. Nakon kraćeg rešetanja, Luka je ipak odlučio odabrati priču svog kolege kapetana Jana, a on im je potvrdio da su u pravu.

''Bili smo na medenom mjesecu žena i ja… Na panoramskom brodu bila su dva metal-benda. Došao sam za mikrofon i svi su se iznenadili kako znam riječi. To su bila dva tribute benda – Tribute to Tool i Tribute to Pantera'', prisjetio se Jan uspomene pa demonstrirao i pjevačke vještine.

Rene Bitorajac na kraju je obznanio kako je pobjedu u večerašnjoj epizodi uvjerljivo odnio Janov tim rezultatom 5:2.

A sve epizode zabavnog showa 'Ma lažeš!' te nikad viđene scene možete pogledati na RTLplayu

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!