Ostani doma
TV novosti
Nisu odustale od potrage za srodnom dušom: U međunarodnoj sezoni 'Ljubav je na selu' gledamo pet poznatih dama!
RTL

sjećate ih se?

Nisu odustale od potrage za srodnom dušom: U međunarodnoj sezoni 'Ljubav je na selu' gledamo pet poznatih dama!

Da od potrage za iskrenom ljubavi ne treba odustati baš nikad, čuli smo već tisuću puta. Upravo tom izrekom vode se i kandidatkinje emisije 'Ljubav je na selu' koje su gledateljima itekako poznate, a koje su se u avanturu života upustile 2019. godine u međunarodnoj sezoni.

U 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona' stigle su djevojke i žene koje nisu digle ruke od ljubavi već i dalje vjeruju da je upravo popularna emisija najbolji način da upoznaju onog pravog, a među njima su se našle i one koje su se već okušale u traženju srodne duše pred kamerama.

Evo koja poznata lica su pokušala osvojiti farmere iz dijaspore. 

Nives Pogorelić

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Nije baš neka velika konkurencija, bez podcjenjivanja bilo koga… Smatram da sam jedna od privlačnijih'', samouvjereno zbori 58-godišnja Nives Pogorelić iz Splita, koju su gledatelji već imali prilike upoznati u sedmoj sezoni kada je pokušala osvojiti srce farmera Stanka Rajčića. Ove sezone nada se da će bolje upoznati Domina Santra, a smatra da je njezin glavni adut osmijeh.

Sonja Hrvoj

Dominu je svoje pismo odlučila poslati i 51-godišnja upravna pravnica Sonja Hrvoj koja je u osmoj sezoni posjetila imanje farmera Andre Bogunovića

''Tko mi je konkurencija? Pa nisam ni gledala. Ja nemam konkurenciju'', kazala je tik prije polaska na upoznavanje ova Zagrepčanka koja se u slobodno vrijeme bavi nordijskim hodanjem, šije vlastitu odjeću, a prijateljice je uvijek vode sa sobom u shopping kako bi im pomogla odabrati outfit.

Nadin Jurić

Nadin Jurić dolazi iz Solina i ima 25 godina. Pismo je poslala Danielu Granji (25) iz Ekvadora, a gledatelji su je upoznali kada je u devetoj sezoni bila na farmi simpatičnog Darija Gašparića u Svetom Petru Čvrstecu.

Po struci je kuharica, a u slobodno vrijeme pleše, voli se šminkati i izlaziti s prijateljima. Za sebe kaže da je jako tvrdoglava i da voli pomagati drugim ljudima. 

Paulina Tomičić

Paulina je vesela, vedra i puna života. Voli pjevati i redovito trenira pa bi voljela pronaći muškarca koji je istih karakteristika. Ovoj kuharici koja radi u bolnici jedina je mana, kaže, što puno troši. Iza nje je brak koji je trajao osam godina, iz kojeg ima kćer čije joj je rođenje najljepši trenutak u životu. U jubilarnoj desetoj sezoni poželjela je bolje upoznati mladog farmera Jovana Karapandžu, a zatim je stigla i na imanje Željka BilićaSvoju sreću u međunarodnoj sezoni pokušala je pronaći u Kanadi kod farmera Srećka Ponjavića. ''Pisalo mi je u horoskopu da mi je Kanada obećana zemlja''.

Ines Petrić

Apsolutna rekorderka, koja je u međunarodnu sezonu stigla po četvrti, put bila je Ines Petrić, crnka najpoznatija po ljubavi prema fitnessu, što se vidi i na njezinoj liniji. Njezin odabranik te sezone bio je Jack Vukoja.

'Ljubav je na selu - međunarodna sezona' gledajte opet večeras na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!