Ostani doma
TV novosti

Izbačena je

Sjećate li se Bahrinog prvog pojavljivanja u 'Ljubav je na selu'? Ne, nije bilo u sezoni s Valterom

Bahra je postala prava legenda serijala 'Ljubav je na selu', no prvi put je izbačena iz emisije

Bahra Zahirović oduševila je gledatelje 'Ljubav je na selu' tijekom 12. i 13. sezone, no sjećate li se njezinog prvog pojavljivanja u emisiji koja spaja usamljena srca? Iako je se mnogi sjećaju po odnosu s Valterom Krastićem, on nije prvi farmer za kojeg se prijavila. 

Naime, Bahra se prvi put pojavila u 11., međunarodnoj sezoni kada je poslala pismo Dominu Santru iz Berlina, no Domino nije pozvao Bahru na svoje imanje u Njemačkoj. Nije mu se svidjelo što Bahra, po njegovu mišljenju, ima tvrde stavove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nisam se nešto puno iznenadila jer sam bila spremna na njegovo pravo i na njegovu odluku, kako i sama smateram da bih i ja tako uzvratila prema nekom drugom kandidatu", rekla je Bahra. No ni ona nije bila oduševljena onime što Domino nudi, a kamen spoticanja bila je - kupaonica. 

"Recimo, ne bih voljela dominacije, teško prihvaćam način života što se tiče, ne bih htjela povrijediti gospodina Domina - radi sanitarnog čvora", rekla je Bahra, a njen odgovor nasmijao je voditeljicu 11. sezone, Marijanu Batinić

Pogledajte video i uživajte ponovno gledati međunarodnu sezonu 'Ljubav je na selu', a specijal RTL.hr-a o Bahri pod nazivom 'Moja karijera, moja atmosfera' pogledajte OVDJE

Vezana vijest

Farmeri 14. sezone 'Ljubav je na selu'
AVANTURA POČINJE Kreću u potragu za onom pravom: Upoznajte farmere 14. sezone 'Ljubav je na selu'!

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!