Ostani doma
TV novosti
Ultimativni kviz o 'Ljubav je na selu' riješilo samo 8 sretnika od 20.000 sudionika - evo tko je osvojio glavnu nagradu!
RTL

Najveći obožavatelj

Ultimativni kviz o 'Ljubav je na selu' riješilo samo 8 sretnika od 20.000 sudionika - evo tko je osvojio glavnu nagradu!

Provjerite pobjednike kreativnog natječaja pod nazivom 'Ljubav je u Krašogradu'

Ultimativni kviz RTL.hr-a u kojem se tražio najveći obožavatelj i najbolji poznavatelj 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu' oborio je sve rekorde! U njemu je sudjelovalo više od 20.000 korisnika interneta, no kako su pitanja bila i više nego teška, na sva je točno odgovorilo tek osmero sretnika! 

Vezana vijest

Ljubav je na selu, logo, 13. sezona
Kreativni natječaj Samo za najveće obožavatelje 'Ljubav je na selu': Odigrajte ultimativni kviz i osvojite noćenje na imanju gdje je snimana vaša omiljena emisija

O ultimativnom pobjedniku odlučivao je stručni žiri koji je ocjenjivao posljednje, kreativno pitanje kviza, simbolično 13. po redu, a glavna nagrada pripala je čitateljici RTL.hr-a po imenu Duška. Ona je svojim kreativnim opisom 13. sezone 'Ljubav je na selu' osvojila smještaj i večeru u Krašogradu, gdje su se družili farmeri i kandidatkinje te voditeljica Anita Martinović na posljednjem okupljanju 13. sezone. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sporedne nagrade, poklon pakete 'Ljubav je na selu', osvojili su Elena, Nino i Mare.

A s obzirom na to da kviz nije bio nimalo lak, preostalih četvero kvizaša koji su ga točno riješili nagradit ćemo utješnim nagradama!

Čestitamo pobjednicima!

Vezana vijest

Farmeri 14. sezone 'Ljubav je na selu'
AVANTURA POČINJE Kreću u potragu za onom pravom: Upoznajte farmere 14. sezone 'Ljubav je na selu'!

A tražite li i vi ljubav, pošaljite pismo, e-mail ili SMS svom omiljenom farmeru iz 14. sezone! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, E-MAIL na: ljubavjenaselu@rtl.hr ili SMS na broj 666555 (3,72kn/SMS) s tekstom: ljubav, imenom farmera kojeg želite upoznati te porukom koju mu šaljete.

Život na selu je ljepši udvoje, stoga ne oklijevajte i sretno!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!