Ostani doma
TV novosti

INTERVJU

Sara iz 'Života na vagi' o 'novom dečku', faksu i imidžu: 'Inače mi sve što je uobičajeno brzo dosadi...'

Sara Sitarić, jedna od omiljenih kandidatkinja četvrte sezone 'Života na vagi' upravo privodi kraju svoju prvu godinu na Fakultetu zdravstvenih studija, a o stresu ispitnih rokova, ljubavnom životu i planovima za dugo, toplo ljeto razgovarala je u intervjuu za RTL.hr.

Vezana vijest

BRAVO Matea Ilinčić iz 'Života na vagi' blista od sreće: 'Smijem se životu'

"Evo svašta nešto lijepo se događa! Uživam maksimalno koliko mogu uz posao i studiranje", kaže Sara pa odgovara na pitanje kako je prošla prva studentska godina. "Ufff, još nije prošla sad se tek sve zahuktalo, ali mogu reći da ide u dobrom smijeru iako je dosta stresno", kaže iskreno. 

"Najbolji antistres mi je slušanje glazbe i ples uz istu, ako se to moje improvizirano skakutanje može nazvati plesom, ahahah! Igranje s mojim Buddyjem i naravno prijatelji bez kojih bi sve bilo puno napornije", komentira Sara. S obzirom da 2020. godina ni po čemu nije bila tipična, Sara je, kao i većina studenata, dio nastave slušala online. "Upoznala sam dosta ljudi, ali jedva bih na prste jedne ruke mogla nabrojati ljude koje bih nazvala prijateljima kada je faks u pitanju, naravno", kaže iskreno te dodaje kako se nada da će se situacija od ove jeseni promijeniti te da će se s ekipom moći više družiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA SITARIĆ (@sara_sitaric)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Studentski život definitivno nisam zamišljala ovakvim, vrlo malo smo na fakultetu, slabo se viđam s kolegama, predavanja mi izgledaju kao da sam si uplatila nekakav tečaj pa se spajam na videopozive, to je dosta demotivirajuća atmosfera, ali maksimalno se trudimo da izvučemo one čari studentskog života", objašnjava. 

Kako je Sara nekoliko puta objavila fotku s 'misterioznim dečkom' na svom Instagramu, krenule su špekulacije radi li se o novom dečku, ali ona je to kroz smijeh demantirala. "Jao, hahahaha, ne znam što se šuška. Domagoj je legenda, moj dugogodišnji prijatelj", komentirala, ali na pitanje o novom ljubavi i vezi ipak je bila malo suzdržana: "Nećemo baš sve otkrivati", rekla je kratko. 

Kako je Sara tijekom svoje sezone 'Života na vagi' upoznala i zaljubila se pa i nekoliko mjeseci provela u vezi s Marinom Marušićem, također kandidatom četvrte sezone 'Života na vagi', pitali smo jesu li, godinu dana kasnije, ostali u kontaktu. "Razmijenili smo nekoliko poruka, ali davno je to bilo, ni ne pamtim više", rekla je 20-godišnjakinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA SITARIĆ (@sara_sitaric)

No, zato je danas u sjajnim odnosima s curama iz pete sezone 'Života na vagi'. Naime, društvene mreže spojile su je s Majom Milan, a kasnije i Zdravkom Kapetanović. "S Majom sam se čula preko videopoziva još prije 'Života na vagi', planiram se vidjeti sa Zdravkom i Majom ovo ljeto. Inače se čujemo porukama kad koja stigne i podrška smo si u našim izazovima", otkrila je. A osim njihovog Splita, planira posjetiti još neka mjesta. "Planiram ići u Zadar kod prijateljice i na Pag kod prijatelja. Ima dosta mjesta koja želim posjetiti, ali vidjet ćemo hoću li uspjeti sve izrealizirati budući da sam dio ljeta u bolnici, na praksi", pojašnjava.

Osim što je postala studentica, stekla nove prijatelje i upustila se u nove životne izazove, Sara je ovih dana promijenila i imidž. Odlučila je biti pola brineta, a pola plavuša. Razlog iza toga je zapravo zaista simpatičan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA SITARIĆ (@sara_sitaric)

 

"Mjesecima se dvoumim želim li biti plava ili smeđa i tome nikako stati na kraj, jedan dan sam išla u kino gledati Cruellu i rekla sam si: 'Ma daj, idem pola-pola!' Inače mi sve što je uobičajeno brzo dosadi, a tako ću barem prestati gnjaviti prijateljice s pitanjem 'da odem u smeđe ili da ostanem plava' i moram priznati da mi se jako sviđa, a posebno šaljivi komentari koje dobivam", kaže nasmijana Sara.

A je li zadovoljna s onim što pokazuje vaga danas? "Jako! Što dalje sve smo si bolje", kaže u šali te dodaje: "Stan mi je dosta udaljen od fakulteta pa svakodnevno hodanje tamo i nazad bude jako dobra dnevna kretnja, imam sreće pa mi je najdraže jelo u menzi pileći file sa žara, a ne bečki odrezak!"

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!