Ostani doma
TV novosti
Je li ljubomora presudila Željanu i Samanti? 'Vidiš, vara me i još se smije'
Privatna fotografija

NA FACEBOOKU

Je li ljubomora presudila Željanu i Samanti? 'Vidiš, vara me i još se smije'

U subotu navečer Željan je otkrio kako su on i Samanta prekinuli vezu.

Vezana vijest

Željan i Samanta, Ljubav je na selu
kraj ljubavi Prekinuli Željan i Samanta iz 'Ljubav je na selu': 'Ona ne voli dicu...'

Međutim, ono što mnogima nije bilo poznato je to da je par prekinuo - taj dan! A upravo to se može isčitati iz komentara sa Facebook profila YouTuberice Samante, sad već bivše Željanove djevojke. Naime, ona je na svom profilu objavila fotografiju s prijateljem nakon izlaska, a ono što se u početku činilo kao šala u komentarima, od početka do kraja rasprave između Željana, Samante i njezina prijatelja pretvorilo se u prekid veze. 

"Varaš me, a?", napisao joj je Željan ispod te fotografije na što je ona ostavila velikog smajlića. "Vidiš, vara me i još se smije", napisao je kasnije u komentarima Željan dok je Samanta i dalje odgovarala smijehom u komentarima.

Nakon toga je Samantin prijatelj napisao "Sigurno vara", a vatru su potpalili i drugi komentatori koji su pisali Željanu da ga Samanta 'vara'. Koji sat kasnije Željan je napisao: "Može sad kad sam slobodan kao ptičica, da me bar vara s nekim manekenom pa da kažem ajd, ali s kavijara preći na fast food", napisao je Željan. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako je Samantin prijatelj kasnije Željanu poručio da su on i Samanta samo prijatelji, ljubavi je bio kraj. "Daj Željane nemoj pretjerivati ljubomoran si bzvz pa ne mogu vjerovati da si bolesno ljubomoran", napisala mu je Samanta, ali Željan je nastavio po svom. "Ma znaš da nisam ljubomoran,samo pišem neke činjenice". 

Nekoliko sati kasnije kod Olje na otvaranju dućana u Instagram liveu potvrdio je kako su on i Samanta prekinuli, a vijest je i sam objavio na Facebooku. Tamo je prijateljima objasno kako imaju drugačije poglede na budućnost jer, recimo, Samanta ne voli djecu i ne planira ih imati u budućnosti. 

Željan i Samanta

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!