Ostani doma
TV novosti
Tuga na farmi Jovana iz 'Ljubav je na selu': 'Zašto je tvoje srce moralo prestati kucati danas?'
Facebook/Jovan Karapandža

Omiljene životinje

Tuga na farmi Jovana iz 'Ljubav je na selu': 'Zašto je tvoje srce moralo prestati kucati danas?'

Farmer iz Mlake Antinske jako je povezan sa svojim životinjama

Jovan Karapandža, zavodnik koji je privukao pažnju sudjelovanjem u desetoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu', a kasnije je bio i jedan od najtjecatelja u emisiji 'Večera za 5 na selu', proživljava teške trenutke. Farmeru je uginula kobila Lasta, a druga, njegova miljenica Tara, ozlijedila je nogu. Budući da je Jovan jako vezan uz svoje životinje, jako je tužan. 

"Lasto moja. Zašto je tvoje srce moralo prestat kucat danas. Jučer Tara nogu, ti danas uginula, a valjda je to sudbina", napisao je Jovan uz fotografije sa svojom Lastom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jednako dirljiva je i objava posvećena Tari. 

"Moj ponos, moje prvo ždrijebe. Moja Tara. Nadam se od nemogućega stvorit moguće. Tara moja, bit će nam teško, al ćeš opet stat na svoju nogu", napisao je Jovan kojem prijatelji pišu komentare podrške. 

{"RELATED":https://www.rtl.hr/tv/ljubav-je-na-selu/novosti/4044924/krecu-u-potragu-za-onom-pravom-upoznajte-farmere-14-sezone-ljubav-je-na-selu/}

Pošaljite pismo, e-mail ili SMS svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, E-MAIL na: ljubavjenaselu@rtl.hr ili SMS na broj 666555 (3,72kn/SMS) s tekstom: ljubav, imenom farmera kojeg želite upoznati te porukom koju mu šaljete.

Život na selu je ljepši udvoje, stoga ne oklijevajte i sretno!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!