Ostani doma
TV novosti
Neven iz 'Ljubav je na selu' postao je otac kćerkice: 'Živa je i zdrava, tata ju je dobro napravio!'
Privatna fotografija

Čestitamo!

Neven iz 'Ljubav je na selu' postao je otac kćerkice: 'Živa je i zdrava, tata ju je dobro napravio!'

Farmer iz 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu' dobio je prvo dijete

Neven Landek, jedan od farmera koji su tražili srodnu dušu u 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu', postao je otac. Njegova partnerica Katarina u nedjelju u noći rodila je kćerkicu koju je par nazvao Mia

Ponosni otac nije mogao sakriti uzbuđenje zbog dolaska svog prvog potomka. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Beba je živa i zdrava. Velika je, teška je 4520 grama, a dugačka 55 centimetara. Tata ju je dobro napravio. Jako sam sretan i ponosan", rekao je Neven ekskluzivno za RTL.hr. 

Kćerkicu je uspio vidjeti samo preko stakla pa jedva čeka da je primi u naručje. Otkrio nam je i je li proslavio Mijino rođenje.

"Nisam feštao. Katarina i ja smo se dogovorili da ćemo napraviti obiteljsko okupljanje kada nju i malenu puste iz bolnice i proslaviti svi zajedno", kaže Neven koji je dolazak kćerkice obilježio fotografijom rode na Facebooku. 

Vezana vijest

Neven Landek i Katarina
Ekskluzivno za RTL.HR Neven iz 'Ljubav je na selu' ispričao kako je upoznao djevojku i otkrio: 'Sve je spremno za dolazak curice, jedva čekam postati tata!'

Podsjetimo, gledatelji su Nevenovu partnericu upoznali u emisiji 'Ljubav je na selu', kada su ona i Neven bili još samo prijatelji. Tada mu je pomogla urediti okućnicu za doček kandidatkinja - Vjerane, Marijane i Samante - na njegovu farmu. Kasnije se među njima razvila ljubav, a sada su odlučili osnovati obitelj. 

Vezana vijest

Farmeri 14. sezone 'Ljubav je na selu'
AVANTURA POČINJE Kreću u potragu za onom pravom: Upoznajte farmere 14. sezone 'Ljubav je na selu'!

Želite li i vi upoznati srodnu dušu, pošaljite pismo, e-mail ili SMS svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, E-MAIL na: ljubavjenaselu@rtl.hr ili SMS na broj 666555 (3,72kn/SMS) s tekstom: ljubav, imenom farmera kojeg želite upoznati te porukom koju mu šaljete.

Život na selu je ljepši udvoje, stoga ne oklijevajte i sretno!

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!