Ostani doma
TV novosti
Rasema i Zvonko - ljubav koja se nije dogodila: 'Za rastanak mi je otpjevao tužnu pjesmu i to je bio kraj...'
RTL

Ljubav je na selu

Rasema i Zvonko - ljubav koja se nije dogodila: 'Za rastanak mi je otpjevao tužnu pjesmu i to je bio kraj...'

Priča Raseme i Zvonka nije imala sretan kraj, iako su frcale iskre - barem s jedne strane...

Rasema Vladetić, jedina farmerica 13. sezone, nije bila baš sretna kada je shvatila da su se za njenu farmu prijavili muškarci kojima po godinama može biti majka. No licem joj se razvukao osmijeh kada je upoznala Zvonka, naočitog Slavonca sa zagrebačkom adresom, galantnog i finog. Zvonko joj je i zapjevao te je oborio s nogu, no njihova ljubav nije se dogodila. 

Naime, Zvonko je čitavo vrijeme govorio da nema povjerenja u Rasemu, da bi naposljetku ipak ispalo kako je problem u razlici u godinama. Zvonko je priznao da Rasema ne bi mogla pratiti njegov životni ritam. Ipak, davao joj je nadu do samog kraja, kada je ona odlučila da se moraju rastati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U intervjuu za RTL.hr, Rasema je otkrila da je saznala kako Zvonko ima drugu te da više nisu u kontaktu. 

Vezana vijest

Željan i Rasema, Ljubav je na selu
Odmara i uživa Rasema iz 'Ljubav je na selu' posjetila Željana u Splitu: 'Jako se proljepšao, grlili smo se kao u filmu!'

"Nismo više u kontaktu. Makar, kada sam ja u emisiji rekla da nisam više zainteresirana, onda je kao njemu bilo žao, kao da ipak bi nešto... Ali ja nisam htjela. Poslije smo se čuli, pitao me zašto ga ne kontaktiram, a ja sam čula da ima drugu i ne želim ganjati tuđeg muškarca. Onda mi je za rastanak otpjevao tužnu pjesmu i to je bio kraj", prepričava Rasema koja, priznaje, ipak žali što između njih nije bilo ničeg više. 

Rasema je trenutačno u Splitu gdje se druži s kćeri, prijateljicom, ali i ekipom iz 'Ljubav je na selu'. Popila je kavu i sa Željanom, koji je bio jedan od njenih kandidata. 

"Grlili smo se kao u filmu. Trčali smo jedno prema drugome kao Bahra i Valter u desetoj sezoni", govori kroz smijeh Rasema, pa dodaje: "Željan se jako proljepšao!"

Vezana vijest

Farmeri 14. sezone 'Ljubav je na selu'
AVANTURA POČINJE Kreću u potragu za onom pravom: Upoznajte farmere 14. sezone 'Ljubav je na selu'!

Tražite li i vi ljubav, pošaljite pismo, e-mail ili SMS svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, E-MAIL na: ljubavjenaselu@rtl.hr ili SMS na broj 666555 (3,72kn/SMS) s tekstom: ljubav, imenom farmera kojeg želite upoznati te porukom koju mu šaljete.

Život na selu je ljepši udvoje, stoga ne oklijevajte i sretno!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!