Ostani doma
TV novosti
Zoran iz 'Ljubav je na selu' ekskluzivno otkrio: 'Zaprosio sam je i drugi puta - pred materom'

ČESTITAMO

Zoran iz 'Ljubav je na selu' ekskluzivno otkrio: 'Zaprosio sam je i drugi puta - pred materom'

Suzi i Zoran Stričević jedan je od parova koji je spojila 'Ljubav je na selu'. Upoznali su se tijekom snimanja 13. sezone i, kako kažu, odmah su kliknuli. Danas uživaju u bračnoj idili u Brštanovu gdje su ih posjetili Roksini anđeli.

Tijekom razgovora u njihovom obiteljskom domu ispričali su kako su se počeli viđati već nakon prvog upoznavanja, kako je Zoran ostalim kandidatkinjama rekao da je Suzi 'ona prava', ali i kako je izgledala njihova svadba koja je trajala nekoliko dana. 

"Je, viđali smo se. Tko to može zabraniti? Pogotovo u ovim godinama, a još kad znaš da je to - to!", komentirala je Suzi. Golupčići danas žive u Brštanovu kamo se Suzi preselila iz obiteljskog doma, uz blagoslov majke i sina. Naime, njezina majka pred kojom ju je Zoran drugi put zaprosio te djeca koju ona i Zoran imaju iz prethodnih brakova srdačno su podržala njihovu ljubav.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Imam dvoje odrasle dice, više zovu nju nego mene", komentirao je Zoran kroz smijeh. A što su još on i supruga otkrili, pogledajte u Ljetnim Roksinim anđelima! 

Što su 'Roksini anđeli'?

Tamara i Tamara, novinarke RTL.hr-a, u svom dnevnom boravku ugostit će poznata televizijska lica RTL-a, zvijezde, kolege i brojne druge goste te ih ispitati sve o njihovim projektima i pokušati doznati pikanterije koje još nikad nikome nisu rekli jer - gdje ima volje, ima i začina!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!