Ostani doma
TV novosti
Vijoleta iz 'Života na vagi' za RTL.hr: 'U ljubavi ima novosti - imam nekoga s kim mi je lijepo!'
Privatni album

SRETNE VIJESTI

Vijoleta iz 'Života na vagi' za RTL.hr: 'U ljubavi ima novosti - imam nekoga s kim mi je lijepo!'

Vijoleta Taleski iz pete sezone 'Života na vagi' otkriva kako joj život izgleda godinu dana nakon showa.

Prošlo je godinu dana od 'Života na vagi', a Vijoleta Taleski, jedna od kandidatkinja crvenog tima ne skida osmijeh s lica. Svoj cilj da skine težinu ispod 80 kilograma ostvarila je još u showu, a otad se pridržava mnogih savjeta koje je dobila od trenera Ede i ostaje u dobroj formi. I ne samo to, Vijoleta ima novog dečka!

"U godinu dana se moj život jako promijenio, ja sam drugačija, puno sam mirnija i staloženija, osjećam se dobro! Puna sam samopouzdanja, velika promjena", kaže Vijoleta za RTL.hr.

Vijoleta Taleski

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njezinoj sreći zasigurno pridonose i prijateljstva koja je stekla tijekom 'Života na vagi'. "U 'Životu na vagi' sa svima sam dobra, a s Petrom sam najbolja. Obavezno se vidimo dva puta mjesečno, a komuniciramo svakodnevno. Maricu viđam isto, dođe kod mene u lokal, a i ja sam bila kod nje. Sa Zdravkom se također čujem... Uglavnom, stvarno nam je lijepo!", govori. 

'Kad sam ušla u Staru Kapelu trnci su mi prošli rukama'

S njima se proteklog vikenda našla u Staroj Kapeli, mjestu u kojem je s trenerom i timom prošla svoju transformaciju života. "Najviše sam se radovala Maji i Edi, a njemu pogotovo jer sam njegov fan, ali i svim ljudima - vidjeti se nakon  toliko vremena i razmijeniti svoja iskustva, stvarno je bilo lijepo i veselo, ma predivno", kaže Vijoleta pa nastavlja: "Kad sam ušla u Staru Kapelu trnci su mi prošli rukama. Popeti se opet na brdo i gledati oko sebe, ma predivno! Ništa loše, samo lijepo."

Da je atmosfera bila vesela, može se vidjeti i po njihovim Instagram objavama s tuluma. "Ja uvijek pjevam, ma tulum je bio fantastičan. Matej i ja smo bili baš ono zabavljači... Svi su bili dobre volje i svi su se zabavljali, ja sam bila za ono pjevati harambaški, a Ana je isto pjevala, ali onako laganini, dalmatinske pjesme. Bilo je predivno!", govori s oduševljenjem.

Kandidati 'Života na vagi' nakon godinu dana

No, taj povratak u Staru Kapelu podsjetio ih je na još nešto. "Nikad više ne želim doći na staro, naučila sam se o prehrani, o svom tijelu... Znam gdje mi je granica i gdje trebam stati. Za mene je to bilo jedno prekrasno iskustvo", kaže Vijoleta. 

'80 kg još nisam prešla i sigurno neću nikad'

Ona je iznimno ponosna na sebe, ali i na ono što vaga pokazuje danas. "Vaga je zasad OK, ja se vrtim oko 78 kg, 80 kg još nisam prešla i sigurno neću nikad. Pazim jako to, i sad pazim na prehranu, hodam koliko mogu, jako puno hodam i vježbam kod kuće. Premda jako puno radim, kad nađem vremena, iskoristim to za hodanje."

Iako puno radi u svom lokalu, Vijoleta će uzeti desetak dana godišnjeg odmora kako bi se posvetila svojoj obitelji, ali najviše unuku mezimcu kojeg obožava. "Planiram ljeto provesti radno, a kad budem na godišnjem idem u obiteljsku vikendicu kod Zadra. Planiram tamo biti sa svojom obitelji na jedno desetak dana, bit ću tamo i s unukom tako da će to biti jedno obiteljsko druženje na moru", kaže.

'U ljubavi ima novosti...'

A naposljetku otkriva i još jednu sretnu vijest: "U ljubavi ima novosti - imam nekoga s kim se družim, s kim mi je lijepo, ne tlačimo jedno drugo... Za sad je sve OK, a što će biti dalje, ne znam. Ali ne mogu reći da mi nje lijepo, uživam uglavnom u svemu!", govori s osmijehom te tek kratko otkriva da mu je ime Željko... 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!