Ostani doma
TV novosti
EKSKLUZIVNO - Željko iz 'Ljubav je na selu' dobio drugo dijete: 'Sada su dvije kćeri. Sretni smo jako!'
Privatna fotografija

Čestitamo

EKSKLUZIVNO - Željko iz 'Ljubav je na selu' dobio drugo dijete: 'Sada su dvije kćeri. Sretni smo jako!'

Takozvani Istarski Casanova već ima kćerkicu Emili s partnericom Felinom

Željko Bilić, farmer koji je tražio srodnu dušu u desetoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu', dobio je drugo dijete. Istarski Casanova slavio je prošlog četvrtka kada je njegova partnerica Felina rodila drugu kćerkicu. Par, koji se upoznao preko društvenih mreža nakon Željkova sudjelovanja u emisiji, malenu je nazvao Vita. Željko je ekskluzivno za RTL.hr otkrio detalje o dolasku kćerkice. 

"Porođaj je prošao bez problema. Žena je dobro. Imamo posla malo više, ipak su sada dvije kćeri. Sretni smo jako", rekao je Željko za RTL.hr te otkrio kako je dolazak prinove proslavljen na Viškovu u krugu obitelji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Privatna fotografija

'Ljubav je na selu' promijenila mu je život

Željko i Felina najavljivali su svadbu 2020. godine, no morali su je odgoditi zbog koronavirusa, a zatim i zbog trudnoće. Novi datum još ne žele otkriti. 

Iako nije pronašao ljubav u samoj emisiji, 'Ljubav je na selu' je itekako zaslužna za Željkovu sreću, jer mu se Felina javila nakon što ga je vidjela na televiziji. Zbog toga, ai zbog brojnih prijateljstava koje je stekao, Željku je sudjelovanje u emisiji draga uspomena. 

Vezana vijest

Željko Bilić, Felina
Čestitamo EKSKLUZIVNO - Farmer Željko postao je tata kćerkice: 'Dobili smo najbolji poklon za svetog Nikolu'

"Drago mi je da sam bio dio tima u desetoj sezoni i preporučio bih svakome da se prijavi. Ja sam o tome razmišljao dvije godine prije toga i na kraju treba imati i hrabrosti. Malo hrabrosti i puno ljubavi - to je recept za emisiju 'Ljubav je na selu', kaže Željko, a najavio je i ponovno pojavljivanje na TV-u...

"Možda ćemo u budućnosti ja i žena sudjelovati u nekoj drugoj emisiji... Eto, samo da cure malo narastu", kaže farmer iz Bala te poručuje: "Osobno bih volio kad bi se i svima drugima koji su sudjelovali u emisiji dogodilo sve kako i meni i da pronađu ljubav."

Imaju dvije kćerkice

Privatna fotografija

Željko i Felina prvo dijete, djevojčicu Emili, dobili su početkom prosinca 2019. godine, a sada je malena dobila i sekicu.

Čestitamo! 

Vezana vijest

Farmeri 14. sezone 'Ljubav je na selu'
AVANTURA POČINJE Kreću u potragu za onom pravom: Upoznajte farmere 14. sezone 'Ljubav je na selu'!

Želite li i vi pronaći srodnu dušu, pošaljite pismo, e-mail ili SMS svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, E-MAIL na: ljubavjenaselu@rtl.hr ili SMS na broj 666555 (3,72kn/SMS) s tekstom: ljubav, imenom farmera kojeg želite upoznati te porukom koju mu šaljete.

Život na selu je ljepši udvoje, stoga ne oklijevajte i sretno!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!