Ostani doma
TV novosti

Suze radosnice

VIDEO - Akcija Nikite iz 'Večere za 5 na selu' dobila prekrasan kraj: Eni i njezina mama jedva su prepoznale svoju kuću!

Akciju za Eni i njenu mamu pokrenuli su Nikita Dajčer i Dino Bajramović

Nikita Dajčer, kandidatkinja RTL-ovih showova 'Big Brother' i 'Večera za 5 na selu' nedavno je pokrenula predivnu akciju kako bi pomogla svojoj 13-godišnjoj susjedi Eni i njenoj samohranoj majci. Akcija je ubrzo postala mnogo veća i pretvorila se u obnovu njihove trošne kuće. Sada su radovi završili, a Eni i njena mama vratile su se svojoj kući, iako su je jedva prepoznale. Naime, kuća je potpuno obnovljena!

Sve je počelo kada je djevojčica Eni tijekom jednog druženja Nikiti otkrila kako njena mama i ona žive vrlo skromno. 

Dirnula Hrvatsku svojom skromnošću

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Eni mi je ispričala kako bi voljela imati Nike tenisice, ali da se ona i mama trude živjeti u skladu sa svojim mogućnostima pa će još nekoliko godina morati štedjeti za te tenisice. Također, rekla mi je kako bi voljela samo jedan dan otići na Krk s mamom kao što to čine njezini prijatelji", ispričala je Nikita za RTL.hr koju je Enina skromnost duboko dirnula.

Iduće jutro Nikita je odlučila pomoći susjedama i pokrenula akciju. 

"Pokrenula se lavina preko vikenda, sad ne samo da smo nabavili tenisice i odmor na Krku, materijal za popravak kuće, već u srijedu kreće akcija obnove cijele kuće. Dolazi mnoštvo volontera, a hotel Excelsior ustupio je Eni i njezinoj mami smještaj na 12 dana dok traje renovacija", ispričala je tada Nikita za RTL.hr, kojoj je u akciji pomogao i Dino Bajramović, ali i mnogi drugi koji su pomogli financijski, u materijalu ili fizičkoj pomoći ovoj maloj obitelji. 

Suze radosnice 

Eni i mama nisu mogle ne zaplakati od sreće kada su vidjele mnoštvo ljudi koji su im pomogli ispred njihove kuće koja sada izgleda poput nove! Osim novog životnog prostora dobile su i mnoštvo poklona, a glazbenik Tony Cetinski 13-godišnjoj Eni poklonio je i prijenosno računalo. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!