Ostani doma
TV novosti
Zvuči nevjerojano, ali Ryan Reynolds se cijeli život bori s anksioznošću: 'Znajte da niste sami'
IG/vancityreynolds

pričajmo o tome

Zvuči nevjerojano, ali Ryan Reynolds se cijeli život bori s anksioznošću: 'Znajte da niste sami'

Holivudska zvijezda odlučila je otvoreno govoriti o svom mentalnom zdravlju

Holivudski glumac Ryan Reynolds prvi se put susreo s dijagnozom mentalnog poremećaja  2016. godine kad je za magazin GQ otkrio da se doslovno mentalno srušio dok je snimao prvi film 'Deadpool', projektu na kojem je radio 11 godina. Nakon snimanja filma je imao i živčani slom te je odlučio potražiti liječničku pomoć. Tada je saznao da pati od anksioznosti. 

"Osjećao sam se kao da sam cijelo vrijeme na jedrenjaku usred oluje. Jednostavno nikad nije prestajalo. Kad je napokon završilo, imao sam mali živčani slom. Doslovno sam imao tremor. Otišao sam do liječnika jer sam se osjećao kao da patim od nekog neurološkog problema. I svaki liječnik kojeg sam posjetio rekao je: 'Vi ste anksiozni'."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Shvatio je tada da je probleme s tjeskobom i strahovima imao i tijekom svojih 20-ih, ali tada nije shvaćao o čemu je riječ te se sam pokušavao boriti s tim.

Da se nitko ne treba sam boriti sa svojim poremećajima naglasio je i krajem ovog svibnja, mjeseca posvećenog mentalnom zdravlju, kada je na svome Instagram profilu objavio iskrenu poruku:

"Znam da nisam sam. I svi vi koji si poput mene zadajete previše zadataka, prekomjerno razmišljate, prekomjerno radite, previše se brinete i pretjerujete u svemu, molim vas, znajte da niste sami. Ne razgovaramo dovoljno o mentalnom zdravlju i ne činimo dovoljno da destigmatiziramo razgovor o njemu. Ali s ovim postom, bolje ikad no nikad...“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Iskrenog Ryana Reynoldsa ne propustite gledati u trileru 'Sigurna kuća' u petak u 21 sat na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!