Ostani doma
TV novosti
Ingrid iz 'Braka na prvu' sasvim iskreno: 'Nisam ovdje kako bih svakodnevno filozofirala...'
IG/ingrid_divkovic

Svaka čast

Ingrid iz 'Braka na prvu' sasvim iskreno: 'Nisam ovdje kako bih svakodnevno filozofirala...'

Spisateljica Ingrid Divković, koju su gledatelji imali prilike upoznati u 'Braku na prvu', i ovoga je puta objavila svoje misli na Instagramu.

Spisateljica Ingrid Divković, jedna od ekspertica za ljubav u prvoj sezoni showa 'Brak na prvu', u svojoj novoj objavi iskreno je napisala:

„Ne, nisam ovdje kako bih svakodnevno filozofirala o tome kako biti radosna, pozitivna, odvažna i jaka, i kako jedna žena ako se dovoljno jako potrudi u ovom kolektivnom mauzoleju taštine, može i mora postići sve. Je, još najbolje da mora, kako da ne... ovdje sam vlastitim izborom i vlastitom odlukom da budem ono što uistinu jesam, često tužna, do smrti prestrašena, sjebana, umorna i slaba, ali nadasve živa, iskrena, nepatvorena i svoja. Odvažna sam pisati ono što me muči, a ne ono što bi drugi od mene htjeli čuti... ne filtriram ni svoje tijelo, a kamoli da to činim svojim stihovima, zato rekoh, eto da malo pomiješam ove poker karte što mi ih život još i prije rođenja dade, pa neka mi ostanu samo one s kojima biram igrati srcem... Joker ima dva lica, lažna ili još gore nastrana pozitiva, lice ubojice... sva sreća da se više ne trudim postići sve, u protivnom, lako bih u ovoj opakoj konkurenciji ružičastog ludila što nam se na dlanu svakodnevno nudi, postala ništa. A za to još uvijek nisam dovoljno pukla.“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obožavatelji književnice podržali su Ingrid i komentirali kako je objava „Snažna i oslobađajuća“.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!